F Under the Silver Lake trailer: Ο Andrew Garfield ψάχνει τη εξαφανισμένη γειτόνισσά του και χάνει τα λογικά του - FilmBoy Under the Silver Lake trailer: Ο Andrew Garfield ψάχνει τη εξαφανισμένη γειτόνισσά του και χάνει τα λογικά του - FilmBoy
  • Latest News

    Under the Silver Lake trailer: Ο Andrew Garfield ψάχνει τη εξαφανισμένη γειτόνισσά του και χάνει τα λογικά του


    Μπορεί τα δύο Amazing Spider-Man να έβαλαν τη πορεία της καριέρας του στην όπισθεν, όμως ο ταλαντούχος Andrew Garfield βήμα-βήμα φαίνεται ότι βρίσκει ξανά το δρόμο του και μετά τα Hacksaw Ridge και Silence, επιστρέφει με κάτι τελείως διαφορετικό αλλά εξίσου ενδιαφέρον, το Under the Silver Lake.

    Η ταινία επικεντρώνεται στον Sam έναν “περίεργο” 33άρη που ένα βράδυ γνωρίζει την Sarah, μία όμορφη μυστηριώδη γυναίκα που ζει στο διπλανό διαμέρισμα. 
    Το πρωί όμως η Sarah έχει εξαφανιστεί, έχει αδειάσει το διαμέρισμα κι έχει χαθεί από προσώπου γης. 
    Ο Sam είναι πεπεισμένος ότι κακό της συνέβη και θέλοντας να την εντοπίσει, προσπαθεί να ακολουθήσει τους γρίφους που βρίσκονται κρυμμένοι γύρω του, φτάνοντας στα σκοτεινότερα σοκάκια του Λος Άντζελες.

    Άρτι αφιχθείς από τη μεγάλη του επιτυχία με το It Follows, ο David Robert Mitchell μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ταινία, μια σουρεαλιστική μίξη μαύρης κωμωδίας και νουάρ θρίλερ μυστηρίου που ελπίζουμε να δένει σωστά, μιας και το trailer είναι αρκετά καλό αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζει.

    Δίπλα στον Garfield, εμφανίζονται οι Riley Keough και Topher Grace.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Under the Silver Lake trailer: Ο Andrew Garfield ψάχνει τη εξαφανισμένη γειτόνισσά του και χάνει τα λογικά του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top