F Unbroken: Path to Redemption trailer: Ο Αλύγιστος της Angelina Jolie βρίσκει το Θεό ...και ένα sequel! - FilmBoy Unbroken: Path to Redemption trailer: Ο Αλύγιστος της Angelina Jolie βρίσκει το Θεό ...και ένα sequel! - FilmBoy
  • Latest News

    Unbroken: Path to Redemption trailer: Ο Αλύγιστος της Angelina Jolie βρίσκει το Θεό ...και ένα sequel!


    Μπορεί η ταινία της Angelina Jolie να μην μας έμεινε αξέχαστη αλλά ήταν σίγουρα μία αξιόλογη παραγωγή και είχε να μας πει μία αληθινά επική ιστορία. 
    Υπάρχει όμως κανένας λόγος να επιστρέψουμε σε αυτή; 
    Όταν εμπλέκεται η βιομηχανία της θρησκείας, προφανώς ναι…

    Το πρώτο Unbroken μας διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του Louie Zamperini, Ολυμπιονίκη δρομέα, που κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πολέμου, κατάφερε να επιζήσει ναυαγός επί 47 ημέρες πάνω σε μία σωσίβια λέμβο στη μέση του πουθενά και στη συνέχεια έζησα τα μαρτύρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ιαπώνων.

    Στο φινάλε είδαμε την απελευθέρωσή του και την ευτυχισμένη επιστροφή στην οικογένειά του, με το Unbroken: Path to Redemption να πιάνει την ιστορία από αυτό το σημείο και να μας διηγείται την εξέλιξη της ζωής του, τη μάχη με το μετα-τραυματικό στρες και τα προβλήματα επανένταξης. 
    Και μαντέψτε πως κατάφερε να τα ξεπεράσει…με τη βοήθεια της θρησκείας!

    Η νέα ταινία προφανώς δεν έχει καμία ποιοτική σχέση με τη προηγούμενη, έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο και για να τον υλοποιήσει δε χρειάζεται ούτε μεγάλο budget ούτε ταλαντούχους συντελεστές. 
    Έτσι λοιπόν ξεχάστε τα μεγάλα ονόματα, με τους Samuel Hunt (Chicago P.D.) και Merritt Patterson (The Royals) να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον Harold Cronk των God’s not Dead να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unbroken: Path to Redemption trailer: Ο Αλύγιστος της Angelina Jolie βρίσκει το Θεό ...και ένα sequel! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top