F Where is Kyra? trailer: Βασισμένο στη γοητεία της Michelle Pfeiffer - FilmBoy Where is Kyra? trailer: Βασισμένο στη γοητεία της Michelle Pfeiffer - FilmBoy
  • Latest News

    Where is Kyra? trailer: Βασισμένο στη γοητεία της Michelle Pfeiffer


    Ατμοσφαιρικό trailer για το ανεξάρτητης παραγωγής φιλμ Where is Kyra? με πρωταγωνίστρια την Michelle Pfeiffer
    Η διάσημη ηθοποιός διατηρώντας την διαχρονική ομορφιά και την απαράμιλλη γοητεία της επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Είχαν προηγηθεί μικρότερο ρόλοι στην πιο αμφιλεγόμενη ταινία της χρονιάς, το Mother! του Darren Aronofsky  και το υπερεπιτυχημένο εμπορικά Murder on the Orient Express που πραγματοποίησε παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία. 
    Και στις δυο ταινίες η Pfeiffer έδωσε καλές ερμηνείες, με την μεγαλύτερη μερίδα των κριτικών να υποστηρίζει ότι η παρουσία της ηθοποιού αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα στοιχεία και στα δύο φιλμ αντίστοιχα.

    Με την ερμηνεία της ως Ruth Madoff στην τηλεταινία The Wizard of lies της προηγούμενης χρονιάς, συμπρωταγωνιστώντας με τον Robert De Niro, επέστρεψε στις τελετές βραβείων αποσπώντας υποψηφιότητες καλύτερης ηθοποιού σε β’ γυναικείο ρόλο.

    Στο low-budget Where is Kyra? γίνεται το κεντρικό πρόσωπο σε μια δύσκολη ιστορία.
    Η ηθοποιός υποδύεται την Kyra, μια γυναίκα μέσης ηλικίας, η οποία χάνει την δουλειά της και προσπαθεί να επιβιώσει με το πενιχρό εισόδημα που λαμβάνει ύστερα από τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. 

    Ζώντας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, θα παλέψει να βρει και πάλι τις ισορροπίες της, φτάνοντας όμως στα όρια της απόγνωσης. 
    Καθώς οι εβδομάδες και οι μήνες περνούν, η οικονομική της κατάσταση χειροτερεύει και η ίδια επιλέγει ένα παράτολμο μονοπάτι που θα απειλήσει την ζωή της. 

    Στον ρόλο του γείτονα και μόνου υποστηρικτή της, συναντάμε τον Kiefer Sutherland.
    Η σκηνοθεσία ανήκει στον πολλά υποσχόμενο Andres Dosunmu (Mother of George), ο οποίος επιλέγει να δημιουργήσει μια σκοτεινή, αποπνικτική ατμόσφαιρα για να τοποθετήσει την πρωταγωνίστριά του και η εξαιρετική φωτογραφία ανήκει στον υποψήφιο για  Oscar, Bradford Young (Arrival).

    Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο φεστιβάλ του Sundance, συγκέντρωσε ανάμεικτες κριτικές, με κοινό σημείο την από κοινού αποδοχή της ερμηνείας της Pfeiffer.
    Οι κριτικές εξυμνούν την απόδοση της ηθοποιού, κάνοντας λόγο για την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της.

    Δεδομένου της μικρής παραγωγής της ταινίας και την κυκλοφορία της στην Αμερική στις 6 Απριλίου σε περιορισμένη διανομή, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουμε να την δούμε στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. 
    Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρει να βρει τον δρόμο της και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και πάλι την αγαπημένη ηθοποιό σε μια καλή ερμηνευτικά στιγμή της.

    Δείτε το trailer.

    Νάσος Κυριακίδης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Where is Kyra? trailer: Βασισμένο στη γοητεία της Michelle Pfeiffer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top