F The Wizard of Lies trailer: Ο Robert De Niro στη πρώτη του συνεργασία με το HBO (Update) - FilmBoy The Wizard of Lies trailer: Ο Robert De Niro στη πρώτη του συνεργασία με το HBO (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    The Wizard of Lies trailer: Ο Robert De Niro στη πρώτη του συνεργασία με το HBO (Update)


    Update: Μόλις κυκλοφόρησε άλλο ένα trailer, μετά το πρώτο που είδαμε τον Ιανουάριο.

    Το HBO ξεκίνησε τον προγραμματισμό του χειμώνα του 2017 το περασμένο Σαββατοκύριακο με το The Young Pope (έρχεται review τη Παρασκευή), αλλά μας υπενθυμίζει ότι έχει κι άλλες καλές παραγωγές έτοιμες.
    Μια από αυτές είναι η ταινία The Wizard of Lies, στην πρώτη συνεργασία του καναλιού με τον Robert De Niro

    Ο σπουδαίος ηθοποιός υποδύεται τον Bernie Madoff, τον σύμβουλο επενδύσεων που συνελήφθη το 2008 για την τέλεση μιας τεράστιας χρηματιστηριακής απάτης, γνωστής και ως ‘Σχήμα Πόντσι’.
    Στο ρόλο της συζύγου του, άλλη μία τεράστια προσωπικότητα του αμερικάνικου σινεμά, η Michelle Pfeiffer.

    Το υπόλοιπο cast είναι εξίσου εντυπωσιακό, με τους Hank Azaria, Kristen Connolly, Lily Rabe και Alessandro Nivola, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο πολύς Barry Levinson.

    Το μικρό αλλά εντυπωσιακό trailer έχει μια σκοτεινή - σχεδόν εφιαλτική – αίσθηση, και σίγουρα είναι από αυτά που σε κάνουν να θέλεις να δεις τη ταινία.
    Το The Wizard of Lies βγαίνει στο HBO το Μάιο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wizard of Lies trailer: Ο Robert De Niro στη πρώτη του συνεργασία με το HBO (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top