F Super Bowl 2018: Όλα τα σποτάκια της μεγάλης βραδιάς (Movies) - FilmBoy Super Bowl 2018: Όλα τα σποτάκια της μεγάλης βραδιάς (Movies) - FilmBoy
  • Latest News

    Super Bowl 2018: Όλα τα σποτάκια της μεγάλης βραδιάς (Movies)


    Νομίζω ότι έχουμε πια όλοι μάθει τι εστί Super Bowl, το μεγαλύτερο event της αμερικάνικου αθλητισμού αλλά και της αμερικάνικης τηλεόρασης. 

    Για την ιστορία, οι Philadelphia Eagles έφυγαν νικητές με 41-33, όμως επειδή εδώ δεν είναι η Ώρα του Φούτμπολ αλλά το Filmboy, πάμε να δούμε τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά σποτάκια που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του.


    Να το πιάσουμε ανά εταιρία, με την Universal να παρουσιάζει το πρώτο σποτάκι της περιπέτειας επιβίωσης Skyscraper με τον Dwayne Johnson αλλά και το δεύτερο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom.



    Συνεχίζουμε με την Paramount που μας έδωσε μια δεύτερη γεύση από το θρίλερ A Quiet Place, αλλά και τη πρώτη ματιά στο νέο Mission: Impossible – Fallout.



    Από το πάρτυ φυσικά δε μπορούσε να λείπει η Marvel, με ένα νέο σποτάκι για το Avengers: Infinity War.



    Παραμένουμε στις θυγατρικές τις Disney και περνάμε στην LucasFilm, με το πρώτο σποτ για το Solo: A Star Wars Story να κάνει την εμφάνισή του, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι αύριο θα δούμε και το ολοκληρωμένο trailer.



    Όσο για τη Fox, αυτή περιορίστηκε σε ένα σποτάκι για το κατασκοπικό θρίλερ Red Sparrow με την Jennifer Lawrence.



    Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε το Netflix, αφού όχι μόνο δημοσίευσε το πρώτο σποτάκι του The Cloverfield Paradox, αλλά ανακοίνωσε ότι η ταινία είναι ήδη διαθέσιμη στη πλατφόρμα της!



    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Super Bowl 2018: Όλα τα σποτάκια της μεγάλης βραδιάς (Movies) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top