F H Meryl Streep στον 2η σεζόν του Big Little Lies! - FilmBoy H Meryl Streep στον 2η σεζόν του Big Little Lies! - FilmBoy
  • Latest News

    H Meryl Streep στον 2η σεζόν του Big Little Lies!


    Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης χρονιάς επανέρχεται για ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αφού κέρδισε την αγάπη του κοινού και σάρωσε τα βραβεία αποφασίστηκε να δημιουργηθεί συνέχεια για το HBO

    Ο πρώτος κύκλος του Big Little Lies βασίστηκε στο ομότιτλο best seller της Liane Moriarty και προοριζόταν για mini-σειρά 7 μόλις επεισοδίων, όπως και έγινε. 
    Το στοίχημα να κρατηθεί το υψηλό επίπεδο της πρώτης σεζόν μάλλον φαντάζει δεδομένο. 

    Όλοι οι ηθοποιοί πρόκειται να επανέλθουν με μια πολύ σημαντική προσθήκη, αυτή της Meryl Streep.
    H συγγραφέας Moriarty έγραψε τη βασική πλοκή της ιστορίας για τον 2ο κύκλο και ο σεναριογράφος David E.Kelley θα αποδώσει και πάλι τη συγγραφή των επεισοδίων. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση θέλει την μητέρα του χαρακτήρα του Alexander Skarsgard να έρχεται στην πόλη ζητώντας απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο του γιού της.
    Η συγγραφέας δημιούργησε τον ρόλο έχοντας στον μυαλό της την Streep, για αυτό άλλωστε και την ονόμασε στο σενάριο ως Mary Louise, το οποίο είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού.

    Η φιλία της Nicole Kidman με την Streep (από την συνεργασία τους προ 15ετίας στο The Hours) μάλλον εξασφάλισε τη συγκατάθεση της θρυλικής ηθοποιού στο να αναλάβει τον πρώτο τηλεοπτικό της ρόλο πολλών επεισοδίων.
    Η τελευταία φορά που η Streep είχε αποδεχτεί ρόλο στην tv, ήταν για την αριστουργηματική mini-σειρά του Mike Nichols, Angels in America τo 2003.

    Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία στο The Hours για τον κινηματογράφο, Kidman και Streep, θα μοιραστούν πλέον κοινές σκηνές, με την δεύτερη να υποδύεται την πεθερά της πρώτης. 
    Ανυπομονώ για την τηλεοπτική τους συνάντηση, καθώς σίγουρα θα δούμε ένα masterclass of acting.

    Ο πρώτος κύκλος ξεχώρισε αυτόματα από τις συνήθεις τηλεοπτικές παραγωγές, αφού άνθρωποι που εργάζονται περισσότερο στον χώρο του κινηματογράφου, αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί και πραγματοποίησαν ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. 

    O David E.Kelley απέδωσε άρτια την διασκευή του σεναρίου, ο Jean-Marc Vallee σκηνοθέτησε εξαιρετικά όλα τα επεισόδια και ένα all-star cast επισφράγισε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. 
    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz και Alexander Skarsgard πραγματοποίησαν κάποιες από τις καλύτερες ερμηνείες στην καριέρα τους, με τις Witherspoon και Kidman να αναλαμβάνουν και την παραγωγή και να ευθύνονται για την συγκρότηση αυτής της δυνατής ομάδας.

    Την σκηνοθεσία του νέου κύκλου θα αναλάβει η βραβευμένη σκηνοθέτης Andrea Arnold
    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες και η προβολή προγραμματίζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

    Νάσος Κυριακίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: H Meryl Streep στον 2η σεζόν του Big Little Lies! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top