F Reunion-έκπληξη στο cast του τηλεοπτικού remake του Hanna - FilmBoy Reunion-έκπληξη στο cast του τηλεοπτικού remake του Hanna - FilmBoy
  • Latest News

    Reunion-έκπληξη στο cast του τηλεοπτικού remake του Hanna


    Με τη μέθοδο των πιλότων να μη λειτουργεί όπως θα ήθελε, η Amazon είχε εκφράσει τη διάθεση να την εγκαταλείψει και να ακολουθήσει τη παραδοσιακή οδό επιλογής τηλεοπτικών παραγωγών.

    Πρώτο δείγμα της νέας φιλοσοφίας είναι το Hanna, το τηλεοπτικό remake της ομότιτλης ταινίας του Joe Wright, που το όχι και τόσο μακρινό 2011, μας είχε διηγηθεί τη πρωτότυπη ιστορία ενός κοριτσιού που ανατράφηκε από τον πράκτορα πατέρα της στην άγρια φύση της παγωμένης Φινλανδίας με στόχο να γίνει μια τέλεια δολοφόνος.

    Η σειρά πήρε και επίσημα το πράσινο φως το περασμένο Μάιο με τον σεναριογράφο της ταινίας, David Farr (The Night Manager) να αναλαμβάνει τα ηνία της. 
    Έκτοτε δεν είχαμε κάποιο νεότερο, μέχρι σήμερα που το Variety δημοσίευσε ότι οι παραγωγοί έκλεισαν το πρωταγωνιστικό δίδυμο, με την 18χρονη Esme Creed-Miles (Dark River) να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 
    Όσο για τους άλλους δύο, μας περίμενε μια έκπληξη, με τους Joel Kinnaman και Mireille Enos που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω του The Killing να υποδύονται τον πατέρα και την κυνηγό της Hanna αντίστοιχα, ρόλους που στη ταινία είχαν οι Eric Bana και Cate Blanchett.

    Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν το Μάρτιο σε Ουγγαρία, Σλοβακία, Ισπανία και Η.Β., με την Sarah Adina Smith (Buster's Mal Heart) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Αναμένουμε νεότερα…


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reunion-έκπληξη στο cast του τηλεοπτικού remake του Hanna Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top