F On Chesil Beach trailer. Προβληματισμός για την πρώτη νύχτα γάμου για την Saoirse Ronan. - FilmBoy On Chesil Beach trailer. Προβληματισμός για την πρώτη νύχτα γάμου για την Saoirse Ronan. - FilmBoy
  • Latest News

    On Chesil Beach trailer. Προβληματισμός για την πρώτη νύχτα γάμου για την Saoirse Ronan.


    Ένα θέμα που έχει απασχολήσει κινηματογραφικές ταινίες στο παρελθόν, εδώ παρουσιάζεται με ευαισθησία, κομψότητα και καθόλου επιδερμική διάθεση, όπως συμπεραίνουμε από το trailer.

    Η ιστορία παρουσιάζει το χρονικό γνωριμίας ενός νιόπαντρου ζευγαριού που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία το 1962. 
    Η Florence (Saoirse Ronan) και ο Edward (Ian McEwan) είναι το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που βλέπει το ειδυλλιακό ρομάντζο τους να αντιμετωπίζει ισχυρότατα προβλήματα που σχετίζονται με την σεξουαλική απελευθέρωση και την κοινωνική πίεση που δέχονται και που τους οδηγούν σε μια αμήχανη και μοιραία πρώτη νύχτα γάμου.

    Σε σενάριο του Ian McEwan (Atonement), ο οποίος διασκευάζει το δικό του μυθιστόρημα και φαίνεται να δείχνει την ευαισθησία που χαρακτηρίζει τα σενάριά του, εμβαθύνοντας παράλληλα στους χαρακτήρες όπως μόνο εκείνος ξέρει. 

    Η ταινία είχε αρκετές διαφορετικές εκκινήσεις, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει μη επιτυχημένες προσπάθειες παραγωγής της. 
    Ο Sam Mendes είχε έρθει πολύ κοντά στον να την σκηνοθετήσει, πριν ο πρωτοεμφανιζόμενος Dominic Cooke αναλάβει εν τέλει την σκηνοθεσία.

    Όμορφο εκ πρώτης όψης το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Cooke, κρίνοντας από το trailer, από το οποίο ξεχωρίζουμε και την γνώριμη, αγαπημένη μορφή της σπουδαίας Emily Watson.
    Σε κεντρικούς ρόλους συναντάμε και τους Anne-Marie Duff, Adrian Scarborough, Bebe Cave και Samuel West.

    Η ταινία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 15 Ιουνίου στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ αναμένεται η προβολή της όσον αφορά τις ελληνικές αίθουσες.

    Νάσος Κυριακίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: On Chesil Beach trailer. Προβληματισμός για την πρώτη νύχτα γάμου για την Saoirse Ronan. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top