F The Outsider trailer: Jared Leto εναντίον Ιαπωνικής Μαφίας στο Netflix! - FilmBoy The Outsider trailer: Jared Leto εναντίον Ιαπωνικής Μαφίας στο Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Outsider trailer: Jared Leto εναντίον Ιαπωνικής Μαφίας στο Netflix!


    To Netflix έχει εισχωρήσει πλέον για τα καλά στον χώρο του κινηματογράφου, προβάλλοντας ταινίες όχι μόνο επιτυχημένες αλλά και κριτικά αναγνωρισμένες πλέον.
    Το The Outsider δείχνει να είναι ένα καλοφτιαγμένο περιπετειώδεις θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Jared Leto σε έναν ρόλο που θα επέλεγε άνετα ο Jake Gyllenhaal.

    Η ταινία βασίζεται σε ιδέα του John Linson, σε σενάριο του Andrew Baldwin και σκηνοθεσία του Martin Zandvliet και παρουσιάζει έναν σκληρό και αμείλικτο Jared Leto να μετατρέπεται σε μηχανή εξόντωσης Ιαπώνων.

    Στην Ιαπωνία μετά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ένας Αμερικανός στρατιώτης, ο Nick Lowell (Jared Leto) αποφυλακίζεται με την βοήθεια ενός συγκρατούμενου του, ο οποίος είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Yakuza. 
    Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ιαπωνική μαφία που έχει περίοπτη θέση όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα στην Ιαπωνία. 
    Τώρα λοιπόν, που ο Lowell είναι ελεύθερος θα πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό τους και να ξεπληρώσει το χρέος, καθώς κινείται στον επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο.

    Το cast συμπληρώνουν οι Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Shioli Kutsuna, Emile Hirsch, Raymond Nicholson, Rory Cochrane, Nao Omori και Min Tanaka.
    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου και η προβολή της από το Netflix έχει οριστεί για τις 9 Μαρτίου.

    Νάσος Κυριακίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Outsider trailer: Jared Leto εναντίον Ιαπωνικής Μαφίας στο Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top