F Prodigy trailer: Ή πώς μπορείς να κάνεις ένα εξαιρετικό sci-fi θρίλερ χωρίς πολλά χρήματα! - FilmBoy Prodigy trailer: Ή πώς μπορείς να κάνεις ένα εξαιρετικό sci-fi θρίλερ χωρίς πολλά χρήματα! - FilmBoy
  • Latest News

    Prodigy trailer: Ή πώς μπορείς να κάνεις ένα εξαιρετικό sci-fi θρίλερ χωρίς πολλά χρήματα!


    Οι Alex Haughey & Brian Vidal ασχολούνται με τις ταινίες μικρού μήκους εδώ και μια δεκαετία, χωρίς είναι η αλήθεια, να έχουν καταφέρει κάτι άξιο αναφοράς. 
    Πριν λίγα χρόνια χάθηκαν από το τοπίο, μέχρι που φέτος επέστρεψαν παρουσιάζοντας τη πρώτη τους μεγάλη μήκους ταινία, το Prodigy και αυτή έχει ήδη κάνει πολλούς να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω της.

    Ο Dr. Fonda είναι ένα αντισυμβατικός ψυχολόγος, η συμβουλή και συμβολή του οποίου ζητείται για μια περίεργη υπόθεση. 
    Η Ellie είναι ένα ψυχικά διαταραγμένο αλλά ιδιοφυές κορίτσι που κρατείται κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε εγκαταστάσεις υψίστης ασφαλείας. 

    Οι επιστήμονες που την παρακολουθούν δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το γρίφο της. 
    Ο Fonda μένει άναυδος από τις συνθήκες κράτησης, όμως σύντομα θα αντιληφθεί ότι η ιδιοφυία της δεν είναι η μοναδική της υπερφυσική ικανότητα, και οι συναντήσεις μαζί της θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

    Η ελληνική παροιμία λέει ότι όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια. 
    Αυτό κινηματογραφικά μπορεί να μεταφραστεί ως όποιος δεν έχει λεφτά, έχει ταλέντο, με το δημιούργημα των Haughey & Vidal να μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον θυμίζοντάς μας κάτι από Legion ή ακόμα και Stranger Things.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Prodigy trailer: Ή πώς μπορείς να κάνεις ένα εξαιρετικό sci-fi θρίλερ χωρίς πολλά χρήματα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top