F Kevin Costner και Woody Harrelson κυνηγούν τους Bonnie & Clyde στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Kevin Costner και Woody Harrelson κυνηγούν τους Bonnie & Clyde στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Kevin Costner και Woody Harrelson κυνηγούν τους Bonnie & Clyde στη νέα ταινία του Netflix


    Για το Highwaymen ακούσαμε πρώτη φορά πριν δεκαετίες όταν είχαν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν οι Paul Newman και Robert Redford
    Το project δε προχώρησε, ξαναμπήκε και ξαναβγήκε από το συρτάρι αρκετές φορές, και φαίνεται ότι χρειάστηκε να φτάσει το 2018 για να το δούμε να υλοποιείται από το Netflix.

    Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία των διαβόητων κακοποιών Bonnie και Clyde από την άλλη πλευρά του νόμου, με κεντρικούς ήρωες δύο συνταξιούχους Texas Rangers, που επιστρατεύτηκαν για να βοηθήσουν την αστυνομία στη σύλληψη των κακοποιών.

    Τα ηνία της ταινίας ανέλαβε να κρατάει ο John Lee Hancock (Saving Mr. Banks, The Blind Side), ο οποίος όχι μόνο θα τη σκηνοθετήσει αλλά και θα ξαναγράψει το σενάριο.

    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Kevin Costner και Woody Harrelson, με τους Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann και William Sadler να συμμετέχουν.
    Το Highwaymen έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και παρότι δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, δεν αποκλείεται να το δούμε και μέσα στο χρόνο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kevin Costner και Woody Harrelson κυνηγούν τους Bonnie & Clyde στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top