F LEGION - FilmBoy LEGION - FilmBoy
  • Latest News

    LEGION

    Ένα action thriller από έναν πρωτάρη σκηνοθέτη, πεταμένο στα περισσεύματα του Γενάρη, χωρίς καμία προβολή για κριτικούς.
    Πως ακούγεται;

    Ακριβώς, και ίσως είναι και χειρότερο.

    Γιατί με το Legion, τη τελευταία προσπάθεια να μετατρέψουμε τη Βίβλο σε σεναριακη πηγή, ο νεοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Scott Stewart αποδεικνύει ότι, σε μια ανήλεη μάχη μεταξύ Καλού και Κακού, τίποτα δεν είναι τρομαχτικότερο από ...μια κακοφτιαγμένη ταινία!

    Ο Δημιουργός μας έχει βαρεθεί από τους ανθρώπους που φτιάχνει και αποφασίζει να στείλει τους γαμηστερους Αγγέλους-Πολεμιστές του για να σβερκωσουν την ανθρωπότητα.

    Η γκαντεμιά είναι ότι αυτοί οι kick-ass Angels με ασπίδες και τελευταίας τεχνολογίας όπλα, μπορούν να καταλαμβάνουν μόνο τα σώματα των αδύναμων ηθικά ανθρώπων.

    Αυτό που λένε, ‘Θεός είμαι, ότι γουστάρω κάνω’ εδώ δεν ισχύει.

    Διαφωνώντας με την απόφαση του Αφεντικού του, ο αρχάγγελος Μιχαήλ (Paul Bettany, που αν κάποιος τον βρει πειστικό σαν action hero να μου πει από που αγοράζει καπνό) έρχεται στη Γη – σε ένα εγκαταλελειμμένο diner στη μέση του πουθενά – για να προστατεύσει μια σερβιτόρα (Adrianne Palicki από το Women In Trouble) και το αγέννητο παιδί της.

    Photo Gallery


    Στο πλευρό τους – σχεδόν κατά λάθος – βρίσκεται και ένα τσούρμο άλλοι όπως ένας μπαμπάς (Dennis Quaid – που πας και τα βρίσκεις;) και ο γιος του (Lucas Black), και άλλοι.

    Οι Απεσταλμένοι δολοφόνοι του Θεού μετατρέπουν τους ντόπιους σε ζομπι(!), ο Μιχαήλ περιμένει τον Γαβριήλ (Kevin Durand) για τη τελική αναμέτρηση, ...

    Σταματάω εδώ γιατί είμαι στο γραφείο και έχει πονέσει η κοιλιά μου από τα γέλια καθώς γράφω, και δε θέλω να με πάρει και κανένα μάτι!

    Αυτή η βγαλμένη από τη ζωή ιστορία έκανε στην Αμερική 17μιση εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα τη Παρασκευή 22 Γενάρη, και ας όλοι λένε χειρότερα λόγια από αυτά που λέω εγώ.

    After all, it is an Action God Movie!, που λένε και στο Αμερικα.

    Μη χασετε στη Photo Gallery (που επανερχεται απο σημερα) 20 φωτογραφιες απο τη ταινια, 2 απο τα γυρισματα, 6 wallpaper και 8 εναλλακτικα feature posters!

    Δείτε το trailer.
    ...Γιατί η ζωή χρειάζεται γέλιο.       

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: LEGION Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top