F The Breaker Upperers trailer: Θέλετε να χωρίσετε και φοβάστε την αντίδραση; Κανένα πρόβλημα! - FilmBoy The Breaker Upperers trailer: Θέλετε να χωρίσετε και φοβάστε την αντίδραση; Κανένα πρόβλημα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Breaker Upperers trailer: Θέλετε να χωρίσετε και φοβάστε την αντίδραση; Κανένα πρόβλημα!


    Ο Νεοζηλανδός Taika Waititi που προσφάτως έγινε παγκοσμίως διάσημος χάρη στο Thor: Ragnarok, δε ξεχνάει τη πατρίδα του, προσφέροντας όχι μόνο το όνομά του αλλά και το πορτοφόλι του σε ομοεθνείς του ταλαντούχους δημιουργούς, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω.

    Μία τέτοια περίπτωση είναι των Jackie van Beek και Madeleine Sami, δύο ταλαντούχων γυναικών με τις οποίες είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, και τώρα ως παραγωγός, τους δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη πρώτη τους ταινία, τη κωμωδία The Breaker Upperers.

    Η Jen και η Mel είναι δυο φίλες που έχουν ιδρύσει μια εταιρία που αναλαμβάνει να σας… χωρίσει! 
    Με άλλα λόγια, όποιος θέλει να χωρίσει με το άλλο του μισό και δεν τολμάει να του/της το πει στα ίσια, τις προσλαμβάνει και το κάνουν αυτές!
    Οι δουλειές πάνε καλά μέχρι που η Mel ερωτεύεται έναν “πελάτη” και η κατάσταση μπερδεύεται…

    Το The Breaker Upperers είναι ένα κυριολεκτικά προσωπικό project για τις δυο γυναίκες μιας και το έχουν γράψει, το έχουν σκηνοθετήσει, και έχουν και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και αν κρίνουμε από το trailer, πολύ καλά κάνουν, με το αποτέλεσμα να μοιάζει διασκεδαστικότατο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Breaker Upperers trailer: Θέλετε να χωρίσετε και φοβάστε την αντίδραση; Κανένα πρόβλημα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top