F Ο δημιουργός των Nice Guys ετοιμάζει το τηλεοπτικό reboot των Avengers…όχι αυτών, των άλλων! - FilmBoy Ο δημιουργός των Nice Guys ετοιμάζει το τηλεοπτικό reboot των Avengers…όχι αυτών, των άλλων! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός των Nice Guys ετοιμάζει το τηλεοπτικό reboot των Avengers…όχι αυτών, των άλλων!


    Μπορεί τη τελευταία δεκαετία το όνομα των Avengers να έχει συνυφανθεί με την υπερηρωική ομάδα της Marvel, όμως μέχρι λίγο παλιότερα, όταν άκουγες το όνομα των Εκδικητών, το μυαλό σου πήγαινε σε κάτι τελείως διαφορετικό, στη κλασσική βρετανική τηλεοπτική κατασκοπική σειρά της δεκαετίας του ’60.

    Μάλιστα οι Avengers είχαν αποκτήσει εξαιρετικά κακή φήμη, λόγω της τρισάθλιας κινηματογραφικής διασκευής του 1998, που κόντεψε να καταστρέψει τις καριέρες των τριών πρωταγωνιστών της (Ralph Fiennes, Uma Thurman, Sean Connery), ενώ υποβίβασε και το σκηνοθέτη Jeremiah S. Chechik (Benny & Joon, National Lampoon's Christmas Vacation) στη μικρή οθόνη, να γυρίζει μέχρι και σήμερα επεισόδια για το Burn Notice, Helix και Rogue.

    Οι Βρετανοί Εκδικητές όμως φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν, αυτή τη φορά στο μέσο που τους γέννησε, με μια νέα τηλεοπτική σειρά, δημιουργία του Shane Black.

    Ο δημιουργός του The Nice Guys και Iron Man 3 θα μεταπηδήσει για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, έχοντας στα σκαριά με το συνεργάτη του Fred Dekker, ένα τηλεοπτικό reboot των Avengers, που όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του, θα είναι μια μίξη Ipcress File και Doctor Who!
    Αναμένουμε με ανυπομονησία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός των Nice Guys ετοιμάζει το τηλεοπτικό reboot των Avengers…όχι αυτών, των άλλων! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top