F I Kill Giants trailer: Φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα στο νέο εφηβικό δράμα - FilmBoy I Kill Giants trailer: Φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα στο νέο εφηβικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    I Kill Giants trailer: Φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα στο νέο εφηβικό δράμα


    Ήταν Μάρτης του ’15 όταν ανακοινώθηκε ότι το πολυβραβευμένο graphic novel των Joe Kelly και Ken Niimura θα μεταπηδούσε στη μεγάλη οθόνη σε παραγωγή Chris Columbus.

    Κάτι λιγότερο από τρία χρόνια αργότερα, το I Kill Giants είναι έτοιμο, έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε κάποια φεστιβάλ με μεγάλη επιτυχία, και ενώ περιμένει τα τέλη του Μαρτίου για την επίσημη πρεμιέρα του, κατέφτασε και το πολύ ενδιαφέρον trailer.

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Barbara, ένα κορίτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα,  εσωστρεφής, αστεία αλλά με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο, εξ ου και μοναχική. 
    Λατρεύει τον κόσμο του Dungeons & Dragons, όμως αυτή η αγάπη της έχει αρχίσει να ξεφεύγει, με το κορίτσι να έχει αρχίσει να μπερδεύει τη πραγματικότητα με το φανταστικό. 
    Είναι σίγουρη ότι Γίγαντες πρόκειται να επιτεθούν, και με τη βοήθεια των Νεράιδων ετοιμάζει την άμυνά της.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο ίδιος ο συγγραφέας του κόμικ, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ για τη μικρού μήκους ταινία του Helium, Δανό Anders Walter που εδώ κάνει το full-feature ντεμπούτο του.

    Πρωταγωνιστούν οι Madison Wolfe (The Conjuring 2), Imogen Poots (Green Room), Zoe Saldana και Jennifer Ehle.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Kill Giants trailer: Φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα στο νέο εφηβικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top