F Braven trailer: Ο ξυλοκόπος Jason Momoa εναντίον αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών - FilmBoy Braven trailer: Ο ξυλοκόπος Jason Momoa εναντίον αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών - FilmBoy
  • Latest News

    Braven trailer: Ο ξυλοκόπος Jason Momoa εναντίον αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών


    Μπορεί να επιλέχτηκε ως Aquaman, μπορεί να έκανε θόρυβο ως Khal Drogo, όμως είναι δεδομένο ότι το ταλέντο του Jason Momoa είναι περιορισμένο και δύσκολα θα τον δούμε σε κάτι πιο πολύπλοκο και απαιτητικό από περιπέτειες δράσης. 
    Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και όταν γίνεται σωστά, ο Χαβανέζος ηθοποιός έχει να δώσει, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει και στο Braven.

    Στην ταινία ο Joe είναι ένας “τυπικός” υλοτόμος που περνάει με την οικογένειά του ένα ήρεμο σαββατοκύριακο σε μια καλύβα στη μέση του χιονισμένου δάσους. 
    Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός, μιας και ο πατέρας του έχει την ατυχία να βρεθεί αντιμέτωπος με εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι τον ακολουθούν στη καλύβα, και απειλούν όλη την οικογένεια.

    Το σενάριο των Michael Nilon και Thomas Pa'a Sibbett μοιάζει βγαλμένο από τη δεκαετία του ’90, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πολύπειρος stunt coordinator Lin Oeding, που πρόσφατα άρχισε να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, αρχικά για κάποια επεισόδια τηλεοπτικών σειρών και στο Braven κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Stephen Lang και Garret Dillahunt με τη ταινία να βγαίνει ταυτόχρονα σε on-demand και σε περιορισμένη διανομή (στην Αμερική φυσικά) στις 2 Φεβρουαρίου.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Braven trailer: Ο ξυλοκόπος Jason Momoa εναντίον αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top