F Το AMC ανανέωσε το The Walking Dead και προήγαγε τους δημιουργούς του! - FilmBoy Το AMC ανανέωσε το The Walking Dead και προήγαγε τους δημιουργούς του! - FilmBoy
  • Latest News

    Το AMC ανανέωσε το The Walking Dead και προήγαγε τους δημιουργούς του!


    Μπορεί τη φετινή σεζόν τα δημοσιεύματα για τις χαμηλές θεαματικότητες της επιτυχημένης δραματικής σειράς (τρόμου;) του AMC να μην είχαν σταματημό, όμως φαίνεται ότι ακόμα κι έτσι το κανάλι είναι ικανοποιημένο.

    Έτσι λοιπόν, και ενώ το The Walking Dead βρίσκεται στο καθιερωμένο winter hiatus και αναμένεται να επιστρέψει με τα υπόλοιπα 8 επεισόδια του 8ου κύκλου σε περίπου ένα μήνα, ανακοινώθηκε η ανανέωσή της για 9η σεζόν!

    Τα νέα όμως δε σταματούν εκεί, αφού θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα έχουν τα ηνία της σειράς, με τον εδώ και τέσσερα χρόνια showrunner Scott Gimple να παίρνει έναν… περίπου προβιβασμό σε chief content officer ολόκληρου του Walking Dead σύμπαντος, και τη θέση του να παίρνει για πρώτη φορά μια γυναίκα, η Angela Kang, που αποτελεί μέλος του team από τη δεύτερή του σεζόν, αρχικά ως σεναριογράφος και μετέπειτα και ως executive producer.

    Ο Gimple βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να μας έχει παραδώσει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς, όμως ταυτόχρονα έχει πάρει πολλές αποφάσεις που εξόργισαν τους οπαδούς, με αποτέλεσμα και τη μειωμένη θεαματικότητα. 

    Με αυτή την αλλαγή θέσεων, εκείνος παίρνει μια θέση περισσότερο τιμητική, επιβλέποντας τη πορεία και των δύο σειρών (The Walking Dead και Fear the Walking Dead) και η Kang παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, με την ελπίδα να ξαναβάλει τον Rick και την ομάδα των επιζώντων στο σωστό δρόμο… και ίσως να τους οδηγήσει και στο φινάλε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το AMC ανανέωσε το The Walking Dead και προήγαγε τους δημιουργούς του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top