F Ο Leonardo Di Caprio ανοίγει το χορό της πιο all-star ταινίας του Quentin Tarantino! - FilmBoy Ο Leonardo Di Caprio ανοίγει το χορό της πιο all-star ταινίας του Quentin Tarantino! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo Di Caprio ανοίγει το χορό της πιο all-star ταινίας του Quentin Tarantino!


    Μπορεί οι περιπέτειες του με την αρκούδα στο The Revenant να του χάρισαν (επιτέλους) το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ, όμως την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του την είχε δώσει λίγα χρόνια νωρίτερα, στο Django Unchained του Quentin Tarantino.

    Έξι χρόνια αργότερα, οι δύο καλλιτέχνες θα ξαναβρεθούν με τον Leonardo Di Caprio να είναι ο πρώτος ανακοινωθείς πρωταγωνιστής της 9ης ταινίας του διάσημου σκηνοθέτη.

    Το ατιτλοφόρητο ακόμα φιλμ, θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 και θα έχει ως κεντρικούς ήρωες έναν ηθοποιό που μετά από μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία αναζητά το επόμενό του βήμα, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο ντουμπλέρ του, και όλα αυτά στη σκιά των δολοφονιών του Charles Manson.

    Ο Leonardo Di Caprio φαίνεται ότι θα είναι μόνο η αρχή, με τους Tom Cruise, Margot Robbie και Al Pacino να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις.
    Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo Di Caprio ανοίγει το χορό της πιο all-star ταινίας του Quentin Tarantino! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top