F Trollhunters Part 2 trailer: Η animated σειρά του Guillermo del Toro στη 2η σεζόν της! - FilmBoy Trollhunters Part 2 trailer: Η animated σειρά του Guillermo del Toro στη 2η σεζόν της! - FilmBoy
  • Latest News

    Trollhunters Part 2 trailer: Η animated σειρά του Guillermo del Toro στη 2η σεζόν της!


    Το Trollhunters, η animated σειρά του Netflix, η πολύχρωμη επίδειξη φαντασίας από τον Guillermo del Toro, αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και προετοιμάζεται για μια δεύτερη σεζόν.
    Η σειρά λέει μια ιστορία δύο αντικρουόμενων κόσμων - του φυσιολογικού κόσμου όπως το γνωρίζουμε και ενός μυστικού υπόγειου κόσμου των trolls (τα μυθικά τερατώδη trolls, όχι τους …πειραγμένους που σχολιάζουν στα social).

    Το Trollhunters Part 2 θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο κανάλι, με τις φωνές του αείμνηστου Anton Yelchin, μαζί με τον συνηθισμένο συνεργάτη του del ToroRon Perlman, και με τις προσθήκες των Mark Hamill, Lena Headey και David Bradley.

    Σχετικά με τη χρήση της φωνής του μακαρίτη Anton Yelchin, ο del Toro είπε:
    Η πραγματικότητα και η ομορφιά αυτού είναι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε όχι μόνο τον χαρακτήρα και την ιστορία, αλλά έχουμε ένα τεράστιο υλικό από τον Anton που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε για παραπάνω από μισή σεζόν.

    Το Trollhunters Part 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου 2017. 
    Παρακάτω δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trollhunters Part 2 trailer: Η animated σειρά του Guillermo del Toro στη 2η σεζόν της! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top