F Morbius, the Last Vampire: Ένας βρικόλακας προστίθεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man! - FilmBoy Morbius, the Last Vampire: Ένας βρικόλακας προστίθεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man! - FilmBoy
  • Latest News

    Morbius, the Last Vampire: Ένας βρικόλακας προστίθεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man!


    Παρότι προσωπικά το Spider-Man: Homecoming δε μου άρεσε καθόλου, η ταινία αποδείχτηκε αντικειμενικά επιτυχημένη, με την Sony να τρίβει τα χέρια που μπορεί επιτέλους και πάλι να εκμεταλλευτεί τα δικαιώματα του ήρωα, που ακόμα έχει στα χέρια της.

    Μετά λοιπόν το Venom που βρίσκεται σε προχωρημένη διαδικασία προπαραγωγής, και το Sinister Six που βρίσκεται στα σκαριά, το άτυπο Sony's Marvel Universe έγινε γνωστό ότι ετοιμάζει ακόμα ένα spin-off με ήρωα έναν…βρικόλακα!

    Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, οι Burk Sharpless και Matt Sazama κατέθεσαν το πρώτο draft για το Morbius, the Living Vampire, η οποία θα έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν όχι τόσο γνωστό ήρωα, τον Michael Morbius, έναν επιστήμονα με μια σπάνια πάθηση στο αίμα, που προσπαθώντας να θεραπευτεί, μετατρέπεται σε κανονικό βρικόλακα!

    Παρότι ο Morbius έκανε το κόμικ ντεμπούτο του ως villain, στη συνέχεια απέκτησε τη δική του σειρά ως anti-hero, και μάλλον αυτό το δρόμο θα ακολουθήσει και η ταινία.
    Παρότι η ιδέα δεν ακούγεται κακή, τα ονόματα των σεναριογράφων, οι οποίοι μας έχουν δώσει τα αριστουργήματα (not) Dracula Untold, The Last Witch Hunter, Gods of Egypt και Power Rangers, σίγουρα δε προσφέρουν καμία μα καμία εμπιστοσύνη.
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Morbius, the Last Vampire: Ένας βρικόλακας προστίθεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top