F Dark trailer: Το Netflix φέρνει ένα νέο Stranger Things ...στα γερμανικά! - FilmBoy Dark trailer: Το Netflix φέρνει ένα νέο Stranger Things ...στα γερμανικά! - FilmBoy
  • Latest News

    Dark trailer: Το Netflix φέρνει ένα νέο Stranger Things ...στα γερμανικά!


    Τελειώσατε με το Mindhunter
    Είδατε όλα τα επεισόδια του Stranger Things 2;
    Αν ναι, το Netflix δεν θα σας αφήσει να περάσετε πολλές μέρες στα …φωτεινά, καθώς την 1η Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το Dark, μια νέα σειρά που φανερά απευθύνεται στο κοινό που αποθέωσε το Stranger Things και τις παρόμοιας θεματικής σειρές.

    Κι όμως, το Dark δεν είναι αμερικάνικη παραγωγή αλλά γερμανική, και έχει σχέση με οικογενειακά δράματα, εξαφανίσεις, κάτι από ταξίδια στο χρόνο, παιδιά με ποδήλατα …ουπς.
    Σαν να παρήγγειλε το Netflix ‘κάντε ένα ίδιο Stranger Things στα γερμανικά’.

    Ξέρω τι σκέφτεστε.
    Ποτέ δεν είναι καλό για μια σειρά να έχει τόσο εξώφθαλμες ομοιότητες με μια άλλη, ειδικά όταν αυτή η άλλη τυγχάνει να είναι η πιο πολυσυζητημένη στα social σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή.

    Οι δημιουργοί πάντως, Barak bo Odar και Jantje Friese, δεν το πάνε καλά το επικοινωνιακό:
    ‘Είναι πραγματικά συναρπαστικό, γιατί αν όλοι εκείνοι που παρακολούθησαν το  Stranger Things σκεφτούν τουλάχιστον να παρακολουθήσουν το Dark, νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς ...Συνεχίστε να το συγκρίνετε’.

    Δεν μ’αρέσει αυτό το στυλάκι ‘σε εκμεταλλεύομαι και το διασκεδάζω’… (άσε που είναι και Γερμανοί και αυτό ποτέ δεν είναι καλό).
    Πάντως, τα δέκα ωριαία επεισόδια του Dark θα εμφανιστούν στο Netfilx την 1η Δεκέμβρη.
    Και το trailer δεν είναι άσχημο…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dark trailer: Το Netflix φέρνει ένα νέο Stranger Things ...στα γερμανικά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top