F Agents of S.H.I.E.L.D. (season 5) trailer: Οι πράκτορες φτάνουν μέχρι το άπειρο ...κι ακόμα παραπέρα! - FilmBoy Agents of S.H.I.E.L.D. (season 5) trailer: Οι πράκτορες φτάνουν μέχρι το άπειρο ...κι ακόμα παραπέρα! - FilmBoy
  • Latest News

    Agents of S.H.I.E.L.D. (season 5) trailer: Οι πράκτορες φτάνουν μέχρι το άπειρο ...κι ακόμα παραπέρα!


    Παρότι ξεκίνησε με περγαμηνές, το Agents of S.H.I.E.L.D. σίγουρα δεν είναι η σειρά-ναυαρχίδα που ήλπιζε η Marvel ότι θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο κινηματογραφικού και τηλεοπτικού σύμπαντος.
    Παρότι ποιοτικά βελτιώθηκε σεζόν με τη σεζόν, η κατηφορική πορεία των τηλεθεάσεων δεν ανακόπηκε ούτε στο ελάχιστο, με τις φήμες για οριστικό κόψιμο να οργιάζουν. 

    Μετά από παρέμβαση της ίδιας της Disney που φαίνεται ότι πιστεύει στη σειρά, περισσότερο και από το ίδιο το κανάλι, το Agents of S.H.I.E.L.D. πήρε το πράσινο φως και για 5ο κύκλο, ο οποίος αν δε γίνει κάποιο θαύμα, πολύ πιθανόν να είναι και ο τελευταίος του.

    Τα νέα επεισόδια θα στείλουν τους ήρωες στο βαθύ διάστημα, με το στόρι να εξερευνά τις συνέπειες τις συμφωνίας του Coulson με τον Ghost Rider αλλά και των πράξεων της Aida όσον αφορά την δημόσια γνώμη για την S.H.I.E.L.D.

    Όσο για νέους ήρωες που πιθανόν να δούμε, δεν έχει αποκαλυφτεί τίποτα, με εξαίρεση την επιστροφή του Nick Blood ως Lance Hunter και τη προσθήκη τριών νέων ηθοποιών (Eve Harlow, Coy Stewart, Pruitt Taylor Vince) σε άγνωστους ρόλους.

    Η 5η σεζόν του Agents of S.H.I.E.L.D. θα κάνει πρεμιέρα με ένα διπλό επεισόδιο τη 1η Δεκεμβρίου και αναμένεται να μας πάει σερί μέχρι το καλοκαίρι με 22 συνολικά επεισόδια. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Agents of S.H.I.E.L.D. (season 5) trailer: Οι πράκτορες φτάνουν μέχρι το άπειρο ...κι ακόμα παραπέρα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top