F Marjorie Prime trailer: Στο μέλλον θα έχουμε ολογράμματα των αγαπημένων μας που χάσαμε! - FilmBoy Marjorie Prime trailer: Στο μέλλον θα έχουμε ολογράμματα των αγαπημένων μας που χάσαμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Marjorie Prime trailer: Στο μέλλον θα έχουμε ολογράμματα των αγαπημένων μας που χάσαμε!


    Ο θάνατος είναι μια πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας στην οποία όλοι οι άνθρωποι εγγυημένα θα συμμετέχουν, αν και συνήθως απρόθυμα. 
    Φυσικά, το θέμα του θανάτου - και η θλίψη που προκαλεί σε όσους παραμένουν πίσω – έχει εμπνεύσει αμέτρητες σπουδαίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία μέχρι και τραγούδια.

    Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα horror και sci-fi genre, όπου συνήθως οι ιστορίες αφορούν το θάνατο που δεν είναι κατ 'ανάγκη το τέλος της πραγματικής ζωής.

    Όποιος έχει χάσει κάποιον που αγαπάει θα ευχήθηκε χωρίς αμφιβολία να είχε λίγο ακόμα χρόνο μαζί του, να μπορούσε με κάποιο τρόπο έχει αυτό το πρόσωπο ξανά στη ζωή του.
    Λοιπόν, αυτή ακριβώς η υπηρεσία προσφέρεται στο επερχόμενο sci-fi δράμα Marjorie Prime, που πρόκειται να φτάσει στους κινηματογράφους της Αμερικής τον επόμενο μήνα.

    Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Michael Almereyda - και βασισμένο σε ένα θεατρικό με το ίδιο όνομα - το Marjorie Prime παρουσιάζει έναν κόσμο στον οποίο οι αποθανόντες μπορούν να αναδημιουργηθούν σε μορφή ολογράμματος, με βάση το πώς τους θυμούνται αυτοί που έχουν μείνει πίσω.

    Δεν θα πω πολλά για το στόρι, μόνο ότι η Lois Smith παίζει την γιαγιά και ο Jon Hamm τη νεότερη έκδοση του πρόσφατα αποβιώσαντος συζύγου της.
    Geena Davis και Tim Robbins συμπληρώνουν το cast.

    Σε κάποιους θα θυμίσει ένα επεισόδιο της 2ης σεζόν του Black Mirror (Be Right Back λεγόταν)…

    Μετά το Sundance όπου αγαπήθηκε από τους κριτικούς, το Marjorie Prime βγαίνει στην Αμερική στις 18 Αυγούστου.
    Δείτε οπωσδήποτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Marjorie Prime trailer: Στο μέλλον θα έχουμε ολογράμματα των αγαπημένων μας που χάσαμε! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top