F American Sniper trailer: Ο Bradley Cooper είναι ο εθνικός ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ! - FilmBoy American Sniper trailer: Ο Bradley Cooper είναι ο εθνικός ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ! - FilmBoy
  • Latest News

    American Sniper trailer: Ο Bradley Cooper είναι ο εθνικός ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ!


    Τα τελευταία χρόνια ήταν αμφίβολο το αν τελικά θα γινόταν το American Sniper, μια ταινία βασισμένη στην αυτοβιογραφία του περιβόητου πρώην πεζοναύτη της ομάδας SEAL, Chris Kyle.

    Η ιδέα περιπλανήθηκε για αρκετό διάστημα, μέχρι που ανέλαβε να την κάνει ο Clint Eastwood, με τον Bradley Cooper στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Ο Kyle είναι γνωστός ως ο πιο θανατηφόρος ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία της Αμερικής, και στο βιβλίο του μιλάει για όλους εκείνους που έχει ‘στείλει’!

    Το Hollywood φυσικά είναι εκεί, για να κάνει τα κατορθώματά του, ταινία!

    Η σύνοψη της ταινίας είναι ό,τι πιο αμερικάνικο έχετε ακούσει από καταβολής κινηματογράφου:

    Ο πεζοναύτης Chris Kyle αποστέλλεται στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τα ‘αδέλφια’ του στη μάχη.

    Η απόλυτη ακρίβεια του σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο της μάχης και, καθώς οι θαρραλέες ιστορίες του μαθαίνονται, κερδίζει το ψευδώνυμο "Legend".

    Ωστόσο, η φήμη του περνάει και πίσω από τις γραμμές του εχθρού, βάζοντας μια χρηματική αμοιβή για το κεφάλι του, κάνοντάς τον πρωταρχικό στόχο των ανταρτών.

    Επίσης, αντιμετωπίζει κι ένα διαφορετικό είδος μάχης στο εσωτερικό μέτωπο: προσπαθεί να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη άκρη του κόσμου.


    Αυτά είναι…
    Δε σχολιάζω άλλο.

    Πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake McDorman, Luke Grimes και Kyle Gallner.

    Το American Sniper θα βγει στις ΗΠΑ στις 22 Ιανουαρίου 2015.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα …πατριωτικά σας σχόλια.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Sniper trailer: Ο Bradley Cooper είναι ο εθνικός ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top