F Jean-Claude Van Johnson trailer: Ο Βέλγος σταρ σατιρίζει τον εαυτό του στη νέα κωμική σειρά - FilmBoy Jean-Claude Van Johnson trailer: Ο Βέλγος σταρ σατιρίζει τον εαυτό του στη νέα κωμική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Jean-Claude Van Johnson trailer: Ο Βέλγος σταρ σατιρίζει τον εαυτό του στη νέα κωμική σειρά


    Ο action star Jean-Claude Van Damme έχει παίξει τον εαυτό του το 2008 σε μια comedy action ταινία με τίτλο τα αρχικά του ονόματος του (JCVD), όπου σατίριζε τη καριέρα του με …αρκετή επιτυχία.
    Τώρα, το κάνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στη νέα σειρά του Amazon, Jean-Claude Van Johnson.

    Υποδύεται τον "Jean-Claude Van Damme", τον διάσημο σταρ των πολεμικών τεχνών και κινηματογραφικών ταινιών, που όμως είναι και ο "Johnson", ο καλύτερος μυστικός πράκτορας του κόσμου.
    Ενώ βρίσκεται πια στη συνταξιοδότηση, μια τυχαία συνάντηση θα τον κάνει να μπει ξανά στο παιχνίδι και να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

    Ο Βέλγος κινηματογραφικός σταρ (και ένας από τους πιο κερδοφόρους σταρ των τελευταίων 30 χρόνων στο Hollywood!) ποτέ δεν μου άρεσε, αλλά το trailer έχει μερικές ξεκαρδιστικές σκηνές που αξίζουν τη προσοχή μας.

    Το Jean-Claude Van Johnson ξεκινά στο Amazon στις 15 Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jean-Claude Van Johnson trailer: Ο Βέλγος σταρ σατιρίζει τον εαυτό του στη νέα κωμική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top