F Αυτοί είναι (;) οι πιο κερδοφόροι ηθοποιοί του Hollywood τα τελευταία 30 χρόνια! - FilmBoy Αυτοί είναι (;) οι πιο κερδοφόροι ηθοποιοί του Hollywood τα τελευταία 30 χρόνια! - FilmBoy
  • Latest News

    Αυτοί είναι (;) οι πιο κερδοφόροι ηθοποιοί του Hollywood τα τελευταία 30 χρόνια!


    Το στοίχημα στη Βρετανία έχει “ξεφύγει” εδώ και πολλά χρόνια, με τη βιομηχανία του κινηματογράφου να έχει μπλεχτεί και αυτή στα πλοκάμια των απανταχού στοιχηματζίδων.

    Η ιστοσελίδα on-line στοιχηματισμού PartyCasino λοιπόν, έκανε έρευνα στα νούμερα του box office από το 1980 μέχρι και σήμερα και ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της, τα οποία αναφέρουν ποιοι είναι οι περισσότερο και λιγότερο επικερδείς ηθοποιοί αυτών των δεκαετιών.
    Αν νομίζετε ότι στις πρώτες θέσεις θα δεσπόζουν μεγάλα ονόματα όπως ο Johnny Depp ή ο Brad Pitt, πλανάστε πλάνην οικτρά!

    Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη λίστα, πιο επικερδής άνδρας ηθοποιός είναι ο Emilio Estevez, ο οποίος για κάθε 1$ που κοστίζει κάθε ταινία του, φέρνει πίσω 6,7$!
    Στη λίστα ακολουθούν οι Jean-Claude Van Damme με 1 προς 4,2 δολάρια, Mel Gibson με 1 προς 3,5 δολάρια με τους Tyler Perry και Dudley Moore να κλείνουν την πεντάδα με 1 προς 3 δολάρια.

    Αντίθετα στον πάτο της λίστας βρίσκουμε τον Brad Pitt που φέρνει πίσω μόλις 10 σεντς για κάθε δολάριο, με τον Johnny Depp στα 20 σεντς, τον Robert De Niro στα 24, τον Hugh Jackman στα 25 και τον Anthony Hopkins στα 26 σεντς για κάθε δολάριο.

    Στην λίστα των γυναικών, οι εκπλήξεις είναι …αντίστοιχες, με τις τρεις πρώτες θέσεις να καταλαμβάνονται από τις Rose Byrne (9,8$ για κάθε δολάριο), Regina Hall (3.5$) και Octavia Spencer (2.9$).

    Όσον αφορά τα είδη, στη πρώτη θέση των πιο επικερδών ταινιών βρίσκουμε τις ταινίες μυστηρίου με 39.89 δολάρια για κάθε δολάριο αξίας τους, με τις ταινίες τρόμου να ακολουθούν με 34,13 δολάρια και τα θρίλερ με 17,36. 
    Που είναι οι ταινίες δράσης; 
    Μα φυσικά στον πάτο επιστρέφοντας κατά μέσο όρο στους παραγωγούς τους μόλις 1.89 δολάρια για κάθε δολάριο αξίας τους!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αυτοί είναι (;) οι πιο κερδοφόροι ηθοποιοί του Hollywood τα τελευταία 30 χρόνια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top