F The Ballad of Lefty Brown trailer: Ο Bill Pulman είναι ένας μοναχικός καουμπόι! - FilmBoy The Ballad of Lefty Brown trailer: Ο Bill Pulman είναι ένας μοναχικός καουμπόι! - FilmBoy
  • Latest News

    The Ballad of Lefty Brown trailer: Ο Bill Pulman είναι ένας μοναχικός καουμπόι!


    Στα περισσότερα κλασσικά γουέστερν, δίπλα στον εκάστοτε ήρωα υπήρχε ένας sidekick, ένας βοηθός που δεν ήταν ιδιαίτερα ικανός, συνήθως αναλώσιμος, ενώ κάποιες φορές προσέφερε και μια κωμική νότα.
    Σε έναν τέτοιον χαρακτήρα επικεντρώνει η ταινία The Ballad of Lefty Brown, ένα δραματικό γουέστερν σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jared Moshe (Dead Man's Burden).

    Ο Lefty Brown είναι ο βοηθός του μεγαλοκτηματία Edward Johnson, βρίσκεται πάντα στο πλάι του εδώ και σαράντα χρόνια, παρότι οι ικανότητές του δεν είναι μεγάλες. 
    Όταν ο Johnson δολοφονείται άνανδρα, ο Lefty μένει μόνος για να κυνηγήσει και να εκδικηθεί τον ένοχο …τον πραγματικό ένοχο.

    Το The Ballad of Lefty Brown έκανε πρεμιέρα στο SXSW όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, ιδιαίτερα για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή Bill Pullman, σε έναν ρόλο που μοιάζει λίγο με την καριέρα του, βρίσκεται πάντα στο περιθώριο όμως όταν χρειαστεί, ανταποκρίνεται άριστα.

    Στη ταινία εμφανίζονται επίσης οι Peter Fonda, Kathy Baker, Jim Caviezel, Tommy Flanagan και Joe Anderson.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Ballad of Lefty Brown trailer: Ο Bill Pulman είναι ένας μοναχικός καουμπόι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top