F The Beyond trailer: Ένα μικρό sci-fi με μεγάλες δυνατότητες από τον vfx artist του Dark Knight - FilmBoy The Beyond trailer: Ένα μικρό sci-fi με μεγάλες δυνατότητες από τον vfx artist του Dark Knight - FilmBoy
  • Latest News

    The Beyond trailer: Ένα μικρό sci-fi με μεγάλες δυνατότητες από τον vfx artist του Dark Knight


    Η μεταπήδηση ενός καλλιτέχνη από κάποιο άλλο πόστο της κινηματογραφικής διαδικασίας σε εκείνο του σκηνοθέτη είναι κάτι που παρατηρούμε αρκετά συχνά.
    Ο Hasraf Dulull έχει εργαστεί ως vfx artist σε πολλές μεγάλες παραγωγές, από το 10,000 BC μέχρι το The Dark Knight και από το Hellboy II μέχρι το Prince of Persia

    Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας κάποια shorts που έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος. 
    Με ένα απ’ αυτά, το Project Kronos, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, και μαζί και την εμπιστοσύνη της Gravitas Ventures, με τη βοήθεια της οποίας ολοκληρώθηκε ένα full-feature remake που τιτλοφορείται The Beyond.

    Η ταινία μας πάει στο κοντινό μέλλον, όταν μια ομάδα αστροναυτών αποπειράται να ταξιδέψει μέσα σε μία νεοανακαλυφθείσα σκουλικότρυπα. 
    Όταν όμως αυτοί επιστρέφουν αναπάντεχα, η διαστημική υπηρεσία τρέχει για να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που οι αστροναύτες συνάντησαν αλλά και τι ήταν αυτοί που έφεραν μαζί τους πίσω.

    Ο Dulull έχει το πλήρη έλεγχο του φιλμ, όντας σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός, μοντέρ και φυσικά υπεύθυνος των ειδικών εφέ. 
    Στο cast βρίσκουμε τους Jane Perry (A Hologram for the King), David Bailie (Pirates of the Caribbean) και Nigel Barber (Mission: Impossible - Rogue Nation).

    Κρατήστε στο πίσω μέρους του μυαλού σας το όνομα του Dulull αφού στο μέλλον θα μας ξανααπασχολήσει, με τον σκηνοθέτη να έχει ήδη ολοκληρώσει μία ακόμη sci-fi ταινία με τίτλο Origin Unknown και πρωταγωνίστρια την Katee Sackhoff, ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με το Robin Hood 2058, το post-apocalyptic twist που ετοιμάζεται με τον διάσημο ήρωα.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του The Beyond που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    The Beyond - Official Release Trailer from Hasraf HaZ Dulull on Vimeo.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Beyond trailer: Ένα μικρό sci-fi με μεγάλες δυνατότητες από τον vfx artist του Dark Knight Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top