F Οι τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές που παρήγγειλε το Fox! - FilmBoy Οι τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές που παρήγγειλε το Fox! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές που παρήγγειλε το Fox!


    Παρότι βρισκόμαστε μόλις στις πρώτες ημέρες της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τα κανάλια δεν ασχολούνται μόνο με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και με τις μελλοντικές παραγωγές που θα μας παρουσιάσουν το νέο έτος.
    Έτσι, όπως έγινε γνωστό, το Fox έχει ήδη παραγγείλει την παραγωγή τριών τηλεοπτικών σειρών, η καθεμία με το δικό της ενδιαφέρον.

    Πρώτη είναι το True Lies, ένα τηλεοπτικό reboot της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας του 1994 με τους Arnold Schwarzenegger και Jamie Lee Curtis
    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Marc Guggenheim (Arrow) με τον James Cameron να επιστρέφει σε ρόλο παραγωγού.

    Η δεύτερη σειρά είναι και πάλι βασισμένη σε κινηματογραφική ταινία, αυτή τη φορά όμως πολύ πιο πρόσφατη. 
    Το The Nice Guys του Shane Black ήταν μια από τις πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές ταινίες του περσινού καλοκαιριού, ωστόσο εμπορικά δεν τα πήγε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα τα όποια σχέδια για sequel να μένουν στα χαρτιά. 

    Σε συνεργασία με τις Lionsgate TV και Silver Pictures TV, το Fox ετοιμάζει το female reboot της ταινίας, όχι μόνο αλλάζοντας το φύλο των δύο πρωταγωνιστών, αλλά και το χρόνο που λαμβάνει χώρα η ιστορία, αφήνοντας πίσω τα 70's για το σήμερα. 
    Ελπίζουμε σε συμμετοχή του Black αλλιώς θα έχουμε ακόμα μια generic female buddy-cop κωμική περιπέτεια, που απλά θα προσπαθεί να εξαργυρώσει το καλό όνομα της ταινίας.

    Τρίτη και τελευταία σειρά που πήρε το πράσινο φως για το γύρισμα του πιλότου, είναι το Kung Fu ...ναι, ένα remake της κλασσικής σειράς των 70's, με αλλαγή και πάλι στο φύλο του πρωταγωνιστή. 
    Κεντρική ηρωίδα θα είναι η Lucy Chang, μιας βουδίστρια μοναχός και kung-fu master, που ταξιδεύει στην Αμερική των 50's για να εντοπίσει τον άνδρα που της έκλεψε τα παιδικά χρόνια. 
    Το σενάριο και παραγωγή έχει αναλάβει ο Wendy Mericle (Arrow: Blood Rush).
    Να δούμε ποια απ’ αυτές θα καταφέρει να βγει στον αέρα…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές που παρήγγειλε το Fox! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top