F Ghost Wars trailer: Νέα μεταφυσική sci-fi σειρά στα πρότυπα του Outcast! - FilmBoy Ghost Wars trailer: Νέα μεταφυσική sci-fi σειρά στα πρότυπα του Outcast! - FilmBoy
  • Latest News

    Ghost Wars trailer: Νέα μεταφυσική sci-fi σειρά στα πρότυπα του Outcast!


    Μπορεί το είδος της επιστημονικής φαντασίας να είναι το πιο εμπορικό της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όμως στο τηλεοπτικό τοπίο όπου τα χρήματα δεν είναι (ακόμα) τόσα πολλά, οι σειρές του είδους περιορίζονται σε cheesy παραγωγές που συνήθως προορίζονται μονάχα για τους πολύ φανατικούς που μπορούν να παραβλέψουν τα φτηνά εφέ και τα ανώριμα σενάρια.

    Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις, σειρές που εκμεταλλεύονται αυτή την έλλειψη budget με πρωτότυπες αξιόλογες ιστορίες που έχουν να πουν και να δείξουν κάτι περισσότερο από διαστημόπλοια και εξωγήινους. 
    Μία απ’ αυτές ήταν και το καναδέζικο Continuum, ένα silent hit που διήρκεσε 4 σεζόν και κέρδισε τους τηλεθεατές.

    Το όνομα του δημιουργού του ήταν Simon Barry, και φέτος επιστρέφει με μια νέα πρωτότυπη sci-fi σειρά με έντονο paranormal στοιχείο, το Ghost Wars.

    Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Roman Mercer, ένας νεαρός άνδρας που ζει σε μια μικρή απομονωμένη πόλη στην Αλάσκα. 
    Ο Roman έχει “ιδιαίτερες” παραφυσικές ικανότητες που αποτελούν περισσότερο κατάρα παρά χάρισμα για τη ζωή του. 

    Απόκληρος της κοινωνίας, έρχεται η στιγμή που οι δυνάμεις του θα είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να σώσουν τη πόλη από μια διαβολή απειλή, όμως πρέπει πρώτα να πείσει τους γύρω του.

    Για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το Ghost Wars ακούγεται αρκετά παρόμοιο με το Outcast, και κρίνοντας από το trailer, διαθέτει ή προσπαθεί να έχει το ίδιο σκοτεινό, ανίερο ύφος.

    Με πρωταγωνιστές τους Avan Jogia, Vincent D’Onofrio, Kandyse McClure, Meat Loaf και Kim Coates, το Ghost Wars θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου στο SyFy, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει διαθέσιμο και παγκοσμίως μέσω Netflix.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ghost Wars trailer: Νέα μεταφυσική sci-fi σειρά στα πρότυπα του Outcast! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top