F Downsizing trailer: Ο Matt Damon συρρικνώνεται στη νέα ταινία του Alexander Payne! - FilmBoy Downsizing trailer: Ο Matt Damon συρρικνώνεται στη νέα ταινία του Alexander Payne! - FilmBoy
  • Latest News

    Downsizing trailer: Ο Matt Damon συρρικνώνεται στη νέα ταινία του Alexander Payne!


    Η πρώτη καλή εικόνα από την επερχόμενη sci-fi κωμωδία Downsizing, του βραβευμένου με Oscar, Alexander Payne, βρίσκεται και επίσημα στη κυκλοφορία.

    Η ταινία σχολιάζει την ιδέα της προσπάθειας επίλυσης του υπερπληθυσμού με τη συρρίκνωση των ανθρώπων σε ύψος 13 εκατοστών.
    Το πείραμα υποτίθεται ότι αναπτύχθηκε από Νορβηγούς επιστήμονες και έρχεται με μερικά πολύ ελκυστικά οφέλη, τα οποία οδηγούν ένα συνηθισμένο ζευγάρι, τον Paul (Matt Damon) και Audrey (Kristen Wiig), να αφήσουν τα πάντα και να συμμετάσχουν στη διαδικασία με την ελπίδα να ξεκινήσουν μια νέα (αν και μικρότερη) ζωή. 
    Αυτή η αλλαγή του τρόπου ζωής θα τους ωθήσει σε μια απροσδόκητη περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις και αυτο-ανακάλυψη.

    Δυστυχώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον Paul, αφού μετά τον ενθουσιασμό συνειδητοποιεί όλες τις επιπλοκές, αφήστε που η Aubrey τελικά δειλιάζει τη τελευταία στιγμή και δεν συρρικνώνεται!

    Προφανώς, υπάρχει και μια βαθύτερη αφήγηση του Payne στην ταινία, καθώς τα  διαφορετικά κίνητρα των ανθρώπων να γίνουν μικροί, κάνουν το πείραμα κάπως αμφισβητήσιμο. 
    Ενώ οι επιστήμονες τους το παρουσιάζουν ως τρόπο επίλυσης των προβλημάτων της Γης όπως ο υπερπληθυσμός, αυτοί που υποβάλλονται στη διαδικασία, όπως ο Dave Johnson (Jason Sudeikis), το βλέπουν ως έναν τρόπο να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους χάρη στα υψηλά οικονομικά ανταλλάγματα. 

    Το cast συμπληρώνουν οι Christoph Waltz, Udo Kier, Hong Chau, James Van Der Beek, Laura Dern και Neil Patrick Harris.

    Μετά τη Βενετία, το Toronto και το Fantastic Fest, το Downsizing θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου.
    Απολαύστε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Downsizing trailer: Ο Matt Damon συρρικνώνεται στη νέα ταινία του Alexander Payne! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top