F Black Lightning trailer: H DC προσθέτει ακόμα έναν ήρωα στο τηλεοπτικό της σύμπαν στο TheCW - FilmBoy Black Lightning trailer: H DC προσθέτει ακόμα έναν ήρωα στο τηλεοπτικό της σύμπαν στο TheCW - FilmBoy
  • Latest News

    Black Lightning trailer: H DC προσθέτει ακόμα έναν ήρωα στο τηλεοπτικό της σύμπαν στο TheCW


    Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl… η συνεργασία της DC με το TheCW είναι εδώ και χρόνια απόλυτα αρμονική, και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές δεν έχουν κανένα σκοπό να βάλουν φρένο, με έναν ακόμα ήρωα της πρώτης να ετοιμάζεται να βγει στον αέρα του νεανικού καναλιού.

    Ο Jefferson Pierce είναι ο λυκειάρχης του Garfield High, αγαπητός όχι μόνο από την οικογένειά του αλλά και από τους μαθητές του. 
    Ο Jefferson όμως δεν είναι άλλος από τον υπερήρωα Black Lightning που μετά από ένα τραυματικό γεγονός αποφάσισε να βγάλει για πάντα τη στολή και να ζήσει μια ήρεμη ζωή. 

    Δυστυχώς όμως τα γεγονότα δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει με τη συμμορία The One Hundred να έχουν κάνουν τη ζωή στη τοπική κοινωνία κόλαση, και φυσικά δε μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

    Το Black Lightning είναι μια δημιουργία των Salim & Mara Brock Akil (Being Mary Jane), οι οποίοι το είχαν αρχικά προτείνει στο Fox, όπου οι ιθύνοντες δε το προχώρησαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο TheCW
    Αυτό σημαίνει ότι η σειρά δε χτίστηκε ως μέρος του λεγόμενου Arrowverse, δηλαδή δεν θα έχει άμεση σχέση με τις άλλες σειρές του καναλιού, χωρίς αυτό να αποκλείεται να γίνει στο μέλλον.

    Πρωταγωνιστούν οι Cress Williams (Hart of Dixie), China Anne McClain (House of Payne), Nafessa Williams (Twin Peaks), Christine Adams (Feed the Beast), James Remar (The Path) και Damon Gupton (Bates Motel).

    Το Black Lightning θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Lightning trailer: H DC προσθέτει ακόμα έναν ήρωα στο τηλεοπτικό της σύμπαν στο TheCW Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top