F Ο σκηνοθέτης του Amazing Spiderman κάνει ταινία ...την Λουκά της Αμερικής! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Amazing Spiderman κάνει ταινία ...την Λουκά της Αμερικής! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Amazing Spiderman κάνει ταινία ...την Λουκά της Αμερικής!


    Η πρόσφατη νέα έκρηξη ρατσισμού στην Αμερική με αποκορύφωμα την εκλογή Trump, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στον κινηματογραφικό και γενικότερα στο καλλιτεχνικό χώρο, όμως μέχρι στιγμής αυτή δεν είχε βρει τρόπο να αποτυπωθεί και στο πανί.

    Μία τέτοια ταινία μοιάζει να είναι το This Above All που θα διηγηθεί την ιστορία της Megan Phelps-Roper, ενός από τα βασικότερα στελέχη της διαβόητης Westboro Baptist Church, που με τις ακραίες εκδηλώσεις μίσους προς …πάντες, από τους ομοφυλόφιλους μέχρι τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών, φρόντιζε να προκαλεί αντιδράσεις.

    Η Megan είναι εγγονή του ιδρυτή της εν λόγω εκκλησίας και από τα 5 της χρόνια έτρεχε με τη μητέρα της σε πορείες εξαπολύοντας ύβρεις και κατάρες, σε σημείο όσο περνούν τα χρόνια να γίνει η βιτρίνα της. 
    Ώσπου σε ηλικία, ευτυχώς, μόλις 16 ετών, και μετά από άπειρες κόντρες στα social media, το μυαλό της άνοιξε, άρχισε να αμφισβητεί τα πάντα, και το 2015 αποχώρησε και επίσημα ξεκινώντας μια νέα ζωή.

    Την ιστορία της ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Nick Hornby (Brooklyn) που έγραψε το σενάριο και ο Marc Webb (The Only Living Boy in New York) που, όπως μόλις ανακοινώθηκε, θα κάτσε στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Ίσως τέτοιες ταινίες καταφέρουν να ανοίξουν τα μυαλά και άλλων ανθρώπων εκεί έξω που ζουν μέσα στο μίσος …ίσως.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Amazing Spiderman κάνει ταινία ...την Λουκά της Αμερικής! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top