F Killing Gunther trailer: Οι παράξενες επιλογές του Arnold Schwarzenegger! - FilmBoy Killing Gunther trailer: Οι παράξενες επιλογές του Arnold Schwarzenegger! - FilmBoy
  • Latest News

    Killing Gunther trailer: Οι παράξενες επιλογές του Arnold Schwarzenegger!


    Η επιστροφή του Arnold Schwarzenegger στη μεγάλη οθόνη, μετά την πολιτική, σημαδεύεται από μερικές περίεργες επιλογές.

    Η κακή εξήγηση για αυτό λέει πως οι μάλλον οι σύγχρονοι κινηματογραφιστές δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τον κάποτε action icon του '80 και του '90.
    Οι καλοπροαίρετοι ίσως σκεφτούν πως απλά, ο Arnold φαίνεται πρόθυμος να πειραματιστεί και να δοκιμάσει νέα πράγματα τώρα στα γεράματα.

    Δείτε λοιπόν το trailer της ταινίας Killing Gunther, η οποία βρίσκει τον Arnie στο ρόλο του μεγαλύτερου hitman του κόσμου, που όμως βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ομάδας άλλων δολοφόνων.

    Πριν βιαστείτε να σκεφτείτε ‘οκ, ποια η πρωτοτυπία και που ο πειραματισμός’, αυτό είναι μια τρελή κωμωδία με την παρουσία αρκετών μελών του Saturday Night Live μπροστά και πίσω από την κάμερα.
    Αφήστε που ο χαρακτήρας του Arnold φλερτάρει με …καρτουνίστικος.

    Το Killing Gunther είναι επίσης το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Taran Killam, μέλους του cast του Saturday Night Live από όπου απολύθηκε ξαφνικά πέρυσι.
    Θα δούμε και την Cobie Smulders, τη Hannah Simone, την Allison Tolman και τον ίδιο τον Killam.
    Στους αμερικάνικους κινηματογράφους από 20 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Killing Gunther trailer: Οι παράξενες επιλογές του Arnold Schwarzenegger! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top