F D23 Expo 2017: Τα τρία live-action της Disney: The Lion King, Aladdin και Mary Poppins Returns! - FilmBoy D23 Expo 2017: Τα τρία live-action της Disney: The Lion King, Aladdin και Mary Poppins Returns! - FilmBoy
  • Latest News

    D23 Expo 2017: Τα τρία live-action της Disney: The Lion King, Aladdin και Mary Poppins Returns!


    Παρότι το τελευταία διάστημα βγήκε στο φως της δημοσιότητας η δυσκολία των δημιουργών να βρουν τους κατάλληλους ηθοποιούς, η Disney έκλεισε στόματα αποκαλύπτοντας το cast του live-action remake του Aladdin με τον Mena Massoud (Jack Ryan) να έχει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, τη Naomi Scott (Power Rangers) να υποδύεται την Jasmine και τον Will Smith να δίνει ζωή στο αγαπημένο Genie. 
    Το σενάριο έχει γράψει ο John August (Frankenweenie) με τον Guy Ritchie να είναι στη καρέκλα του σκηνοθέτη.




    Ειδικό πάνελ υπήρξε και για το live-action remake του The Lion King, για το οποίο επιβεβαιώθηκε η 19η Ιουλίου 2019 ως ημερομηνία πρεμιέρας και οι Donald Glover, James Earl Jones, Billy Eichner, Seth Rogen και John Oliver ως voice cast της. 
    Περιέργως δεν έγινε καμία αναφορά στην Beyonce η οποία θεωρούταν σίγουρη για το ρόλο της Nala, ενώ κοινό αλλά ανεπιβεβαίωτο μυστικό αποτέλεσε και η επιλογή του Hugh Jackman για το ρόλο του Scar.

    Δυστυχώς, μόνο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείγμα από τη ταινία, με τον σκηνοθέτη Jon Favreau να κάνει το θαύμα του με απίστευτα φωτορεαλιστικά ζώα να δίνουν ζωή στους ήρωες της αγαπημένης ιστορίας.


    Τέλος, το μόνο που έχουμε να αναπαράγουμε από το panel του Mary Poppins Returns είναι ένα motion poster, αφού το teaser που προβλήθηκε στους παρευρισκόμενους και λέγεται ότι ενθουσίασε, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Ελπίζουμε σύντομα..



    Αλέξης Κυριαζης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: D23 Expo 2017: Τα τρία live-action της Disney: The Lion King, Aladdin και Mary Poppins Returns! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top