F Το θαύμα έγινε! Το Sense8 επιστρέφει με δίωρη τηλεταινία! - FilmBoy Το θαύμα έγινε! Το Sense8 επιστρέφει με δίωρη τηλεταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Το θαύμα έγινε! Το Sense8 επιστρέφει με δίωρη τηλεταινία!


    Όταν πριν περίπου τρεις εβδομάδες το Netflix ανακοίνωσε το κόψιμο της sci-fi δραματικής σειράς Sense8, οι οπαδοί της χρησιμοποίησαν κάθε τρόπο για να πείσουν το κανάλι να αναιρέσει την απόφασή του.
    Βλέπετε μπορεί η σειρά να μην είχε τους άπειρους τηλεθεατές, όμως είχε αρκετούς και φανατικούς οι οποίοι μέσω petitions και διαδικτυακής πίεσης, δε σταμάτησαν να βουρλίζουν του ιθύνοντες να κάνουν πίσω.

    Πριν περίπου δέκα μέρες, χάθηκε και η τελευταία ελπίδα, όταν το κανάλι δήλωσε ότι άκουσε την απαίτηση του κόσμου, όμως δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρει τη σειρά.
    Έκτοτε το θέμα αναμενόμενα κόπασε, όμως όπως αποδείχτηκε δεν έσβησε, με την Lana Wachowski αρχικά, και το κανάλι στη συνέχεια, να ανακοινώνουν και επίσημα ότι το Sense8 επιστρέφει!

    Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, δε πρόκειται να έχουμε τρίτη σεζόν αλλά μια δίωρη τηλεταινία η οποία θα αναλάβει να κλείσει την ιστορία, η οποία είχε μείνει στη μέση, ικανοποιώντας έτσι και το κοινό που δε θα μείνει ξεκρέμαστο και τις δημιουργούς που θα ολοκληρώσουν το όραμά τους.

    Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν ρόλο σε αυτή την απόφαση του καναλιού να είναι η μαζική διακοπή συνδρομής μελών της LGBT κοινότητας, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι του κοινού της.
    Άλλοι λένε ότι με αυτό το κόψιμο, το κανάλι έχανε μέρος της αξιοπιστίας του γιατί για πρώτη φορά άφηνε μια ιστορία στη μέση.

    Όπως και να ‘χει, το Sense8 επιστρέφει...κάποια στιγμή μέσα στο 2018.



    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το θαύμα έγινε! Το Sense8 επιστρέφει με δίωρη τηλεταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top