F I Remember You trailer: Μυστικά και φαντάσματα στη παγωμένη Ισλανδία - FilmBoy I Remember You trailer: Μυστικά και φαντάσματα στη παγωμένη Ισλανδία - FilmBoy
  • Latest News

    I Remember You trailer: Μυστικά και φαντάσματα στη παγωμένη Ισλανδία


    Αγαπάμε Ισλανδία. 
    Παρότι ο πληθυσμός ολόκληρης της χώρας ίσα που ξεπερνάει εκείνον του δήμου μου, οι Βίκινγκς αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς, μεταξύ άλλων και στον κινηματογράφο, έχοντας εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια από τις πιο αξιοπρόσεκτες ευρωπαϊκές σχολές.

    Μια καλή γεύση πήραμε φέτος στο Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ, με το Child Eater του Erlingur Thoroddsen, το οποίο και κέρδισε το βραβείο Καλύτερων Εφέ!  Από τη χώρα των πάγων μας έρχεται φέτος το I Remember You (Ég Man Þig στο πρωτότυπο), ένα δυνατό θρίλερ τρόμου, βασισμένο στο ομότιτλο best-seller της Yrsa Sigurdardottir.

    Η ταινία μας διηγείται παράλληλα δύο ιστορίες, εκείνη ενός νεαρού ζευγαριού που αναλαμβάνουν να ανακαινίσουν ένα μισοκατεστραμμένο σπίτι, όμως σύντομα ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι και μια παρουσία δε θα τους επιτρέψει να μείνουν εκεί, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούμε και την έρευνα ενός γιατρού στην απέναντι πόλη να βρει την άκρη στη υπόθεση αυτοκτονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας. 
    Όταν οι δύο ιστορίες συγκρούονται, η τρομακτική αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια.

    Τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Óskar Thór Axelsson, γνωστός ως εκ των σκηνοθετών της εξαιρετικής σειράς Trapped.

    Πρωταγωνιστούν οι Jóhannes Jóhannesson (Game of Thrones), Ágústa Eva Erlendsdóttir και ο Þorvaldur Davíð Kristjánsson (Dracula Untold).
    Παρότι στο trailer δεν συμπεριλαμβάνονται υπότιτλοι για να καταλάβουμε ακριβώς τι λένε, αυτό δεν μειώνει διόλου το πόσο απολαυστικό είναι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Remember You trailer: Μυστικά και φαντάσματα στη παγωμένη Ισλανδία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top