F Γιατί κόπηκε το Sense8 από το Netflix! - FilmBoy Γιατί κόπηκε το Sense8 από το Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί κόπηκε το Sense8 από το Netflix!


    Έξι ολόκληρα δισεκατομμύρια έχει ρίξει μόνο φέτος το Netflix για τη παραγωγή πρωτότυπων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, οι περισσότερες από τις οποίες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και με το παράγοντα του ρίσκου, κυρίως λόγω της ανορθόδοξης θεματολογίας, πανταχού παρών.

    Παρότι ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής Reed Hastings υποσχέθηκε ότι αυτό το ποσό θα αυξηθεί κατά πολύ τη νέα σεζόν, μέσα σε λίγους μήνες, τρεις σειρές είδαν βαρύ τον πέλεκυ να πέφτει στα κεφάλια τους, και μετά τα Marco Polo, Bloodline και The Get Down, το επόμενο κεφάλι που έμελλε να κυλήσει ήταν αυτό του Sense8.

    Η πρωτότυπη sci-fi δραματική σειρά των αδερφών Wachowski, όπως ανακοινώθηκε δε θα ανανεωθεί για τρίτο κύκλο, με τα δεύτερα δέκα επεισόδια που έγιναν διαθέσιμα πριν περίπου ένα μήνα να είναι και τα τελευταία της.

    Το νέο σίγουρα δυσαρέστησε τους οπαδούς της σειράς, μεταξύ των οποίων είμαι κι εγώ, όμως η αλήθεια είναι ότι όσοι δεν το είδαν να έρχεται, μάλλον εθελοτυφλούσαν, με τη σειρά να έχει δυστυχώς πολύ μικρό hype αλλά και πολύ μεγάλο κόστος.

    Τα γυρίσματα σε 13 διαφορετικές χώρες μπορεί να ήταν από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει στη μικρή οθόνη, αλλά προφανώς και ήταν κοστοβόρα.
    Τα petitions για μια τηλεταινία που θα ολοκληρώνει το στόρι ώστε να μη μείνει η σειρά ξεκρέμαστη έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά οι ελπίδες δεν είναι πολλές.
    Αντίο Sensates…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί κόπηκε το Sense8 από το Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top