F Comic-Con 2017: Ο Thor χωρίς το σφυρί του αλλά με πολλούς φίλους στο trailer του Thor: Ragnarok! - FilmBoy Comic-Con 2017: Ο Thor χωρίς το σφυρί του αλλά με πολλούς φίλους στο trailer του Thor: Ragnarok! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2017: Ο Thor χωρίς το σφυρί του αλλά με πολλούς φίλους στο trailer του Thor: Ragnarok!


    Είναι με διαφορά η πιο αδύναμη σειρά ταινιών του MCU, με τη πρώτη ταινία να περνάει και να ξεχνιέται γρήγορα, και τη δεύτερη να είναι απογοητευτική. 
    Παρ’ όλ’ αυτά, ο ήρωας υπήρξε πάντα από τους πλέον αγαπημένους των comic fans και άξιζε μια πραγματικά επική ταινία, και αυτή φαίνεται ότι μπορεί να είναι το Thor: Ragnarok.

    Η ταινία χαρακτηρίζεται ως η πρώτη buddy-movie του MCU με τον Hulk που λόγω δικαιωμάτων δε μπορεί να αποκτήσει τη δική του ταινία, να έχει εδώ το ρόλο συμπρωταγωνιστή.

    Η ταινία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Age of Ultron, με τον Thor να βρίσκεται κρατούμενος στο πλανήτη Sakaar χωρίς το περιβόητο σφυρί του, και για να αποδράσει θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν …παλιόφιλό του. 
    Τα δύσκολα όμως μόλις άρχισαν γιατί θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Asgard για να τη σώσει από τη διαβολική Hela που την απειλεί με κανονικό Αρμαγεδδών.

    Το σενάριο είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Eric Pearson, με τον Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople) να βρίσκεται πίσω από τη κάμερα.
    Το cast συμπεριλαμβάνει τους “παλιούς” Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Idris Elba και Jaimie Alexander, και τους “νέους” Cate Blanchett, Tessa Thompson, Jeff Goldblum και Karl Urban, ενώ στη ταινία θα κάνει την εμφάνισή του και ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange.

    Απολαύστε το πρώτο trailer που μας είχε ξεφύγει και το δεύτερο που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Comic-Con… υποτιτλισμένο στα ελληνικά από τη Feelgood.

    Αλέξης Κυριαζής.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2017: Ο Thor χωρίς το σφυρί του αλλά με πολλούς φίλους στο trailer του Thor: Ragnarok! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top