F Hunt for the Wilderpeople trailer: Ο Sam Neill και το στρουμπουλό αγόρι - FilmBoy Hunt for the Wilderpeople trailer: Ο Sam Neill και το στρουμπουλό αγόρι - FilmBoy
  • Latest News

    Hunt for the Wilderpeople trailer: Ο Sam Neill και το στρουμπουλό αγόρι


    Ένα από τα hit του φετινού Sundance ήταν η …κυνηγετική κωμωδία από τη Νέα Ζηλανδία, Hunt for the Wilderpeople.

    Την ταινία σκηνοθέτησε ο Taika Waititi, ο οποίος ετοιμάζεται πια να κάνει το άλμα στα big budget movies με το Thor: Ragnarok της Marvel Studios (θυμηθείτε το όνομα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους και εξυπνότερους σκηνοθέτες που εργάζονται σήμερα).

    Ο Sam Neill παίζει ένα γκρινιάρη γέρο που καταλήγει να κάνει παρέα με ένα στρουμπουλό μικρό ορφανό αγόρι που ονομάζεται Ricky Baker (Julian Dennison) όταν η γλυκιά γυναίκα του πεθαίνει, ακριβώς τη στιγμή που ο μικρός αρχίζει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, στη μέση του πουθενά. 

    Γρήγορα οι δύο απίθανοι φίλοι καταλήγουν να παίρνουν τα βουνά για να ξεφύγουν από το νόμο, καθώς ο Ricky αρνείται να πάει πίσω στις κοινωνικές υπηρεσίες και μια παρεξήγηση τον αναγάγει σε απαγωγέα. 

    Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι μέσα στο δάσος, που είναι εξίσου συγκινητικό όσο και αστείο - από αναφορές στο Terminator μέχρι την εμφάνιση του πάντα αστείου Rhys Darby (του nerd διευθυντή τραπέζης στο Yes Man).

    Το Hunt for the Wilderpeople βγαίνει στους κινηματογράφους της Νέας Ζηλανδίας στις 31 Μαρτίου και αναμένεται η ημερομηνία στις ΗΠΑ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hunt for the Wilderpeople trailer: Ο Sam Neill και το στρουμπουλό αγόρι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top