F Security trailer: Ο Antonio Banderas είναι ο Μπάτσος του Εμπορικού Κέντρου ...στο πιο σκληρό! - FilmBoy Security trailer: Ο Antonio Banderas είναι ο Μπάτσος του Εμπορικού Κέντρου ...στο πιο σκληρό! - FilmBoy
  • Latest News

    Security trailer: Ο Antonio Banderas είναι ο Μπάτσος του Εμπορικού Κέντρου ...στο πιο σκληρό!


    Καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να δουλέψουν.
    Και αν αυτό σημαίνει να ακολουθήσεις τα βήματα των Steven Seagal και Bruce Willis (απολογούμαι που αυτά τα δύο ονόματα μπαίνουν στην ίδια πρόταση, ντροπή μου) και να κάνεις straight-to-video παραγωγές δράσης απλώς για το μεροκάματο και επειδή δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, ας γίνει.

    Αυτά ισχύουν για τον Antonio Banderas, που πρωταγωνιστεί σε κάτι που μοιάζει με Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει και …Ο Μπάτσος του Mall!
    Η ταινία λέγεται Security (…)  και ο κάποτε mega star υποδύεται έναν πρώην βετεράνο ειδικών υπηρεσιών που, κάτω από την πίεση του να βρει δουλειά (καλή ώρα), δέχεται τη θέση σεκιουριτά σε ένα εμπορικό κέντρο στη κακόφημη περιοχή της πόλης.

    Και άκου να δεις γκαντεμιά:
    Στην πρώτη του νύχτα στη δουλειά ανοίγει τις πόρτες σε μια απελπισμένη νεαρή κοπέλα που έχει δραπετεύσει από την αστυνομική φύλαξη ως μάρτυρας κατηγορίας ενός ψυχοπαθή εγκληματία (που τον υποδύεται ο Ben Kingsley).
    Μαντέψτε ποιος θα προσπαθήσει να την πάρει πίσω, στη διάρκεια της βάρδιας.

    Το Security σκηνοθέτησε ο Alain Desrochers και θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον Ιούλη.
    Δείτε το trailer που έχει κυκλοφορήσει.
    Πέρα από τη πλάκα, δεν είναι κακό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Security trailer: Ο Antonio Banderas είναι ο Μπάτσος του Εμπορικού Κέντρου ...στο πιο σκληρό! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top