F Happy Death Day trailer: Νεαρή ξανθιά φοιτήτρια βιώνει το θάνατό της ...κάθε μέρα! - FilmBoy Happy Death Day trailer: Νεαρή ξανθιά φοιτήτρια βιώνει το θάνατό της ...κάθε μέρα! - FilmBoy
  • Latest News

    Happy Death Day trailer: Νεαρή ξανθιά φοιτήτρια βιώνει το θάνατό της ...κάθε μέρα!


    Η Μέρα της Μαρμότας έχει γίνει πια το πρότυπο πολλών νέων ταινιών.
    Παραδόξως, όχι τόσες πολλές ταινίες τρόμου.

    Αυτό έρχεται να μας το θυμίσει το Happy Death Day (ο τίτλος αρχικά τα σπάει!), στο trailer του οποίου βλέπουμε μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.
    …Και μετά, μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.
    …Και μετά μια κοπέλα, έναν μασκοφόρο και μια δολοφονία.

    Παρόλο που όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο εμπεριέχει το ρίσκο της …βαρεμάρας, το trailer αποδεικνύει ότι υπάρχουν αρκετά twists που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

    Η Jessica Rothe (με ένα ρόλο στο La La Land) υποδύεται μια νεαρή κοπέλα, η οποία δολοφονείται στο πάρτι των γενεθλίων της ...για να ξυπνήσει το πρωί της ίδιας ημέρας και να ξαναδολοφονηθεί.
    Ξανά και ξανά. 

    Πριν βιαστείτε να πείτε ότι είναι τραγικό να σκοτώνεσαι κάθε μέρα με διαφορετικούς τρόπους, σκεφτείτε πως είναι και μια ευκαιρία να λύσετε το μυστήριο του δολοφόνου σας.
    Έχεις χρόνο …αλλιώς, θα σκοτωθείς ξανά.

    Τα επόμενα καλά νέα είναι ότι σκηνοθετεί ο Christopher Landon του Scouts Guide to the Zombie Apocalypse που είδαμε πέρυσι στο Horrorant Film Festival ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ 2016 (βραβείο Καλύτερου Σεναρίου) και το επίσης καλό Paranormal Activity: The Marked Ones.

    Το Happy Death Day βγαίνει στην Αμερική …Παρασκευή και 13 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Happy Death Day trailer: Νεαρή ξανθιά φοιτήτρια βιώνει το θάνατό της ...κάθε μέρα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top