F Rakka: Δείτε ολόκληρο το πρώτο experimental short του Neil Blomkamp! - FilmBoy Rakka: Δείτε ολόκληρο το πρώτο experimental short του Neil Blomkamp! - FilmBoy
  • Latest News

    Rakka: Δείτε ολόκληρο το πρώτο experimental short του Neil Blomkamp!


    Μόλις πριν 10 μέρες είδαμε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό trailer του Oats, της σειράς πειραματικών short films που γύρισε ο Neil Blomkamp, με τον δημιουργό να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο απ’ αυτά, που τιτλοφορείται Rakka.
    Πιστό στο είδος του sci-fi, το Rakka μας μεταφέρει στο 2020, με τη Γη να έχει καταληφθεί από μια φυλή ερπετόμορφων εξωγήινων, και τους επιζήσαντες ανθρώπους να προσπαθούν να αντισταθούν.

    Είναι προφανές ότι ο Blomkamp προσπαθεί να επιστρέψει στο docu-action ύφος του District 9, όμως όσο καλογυρισμένο κι αν είναι, όσο ωραία εφέ κι αν έχει, το Rakka, δε μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα short που εντυπωσιάζει, ειδικά από έναν μη-πρωτοεμφανιζόμενο δημιουργό.

    Πρωταγωνιστούν οι Sigourney Weaver, Eugene Khumbanyiwa, Robert Hobbs, Carly Pope και Brandon Auret, με την πρώτη να δέχεται το ρόλο μετά τη κατάρρευση του Alien 5, και τους υπόλοιπους να είναι τακτικοί συνεργάτες του σκηνοθέτη.

    Το Rakka μπορεί να δόθηκε δωρεάν, όμως τα υπόλοιπα τρία shorts της σειράς, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο μήνα, θα είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας Steam με αμοιβή.
    Δείτε το Rakka.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rakka: Δείτε ολόκληρο το πρώτο experimental short του Neil Blomkamp! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top