F Ο σκηνοθέτης, το cast και ...η πιθανή κακιά στο X-Men: Dark Phoenix - FilmBoy Ο σκηνοθέτης, το cast και ...η πιθανή κακιά στο X-Men: Dark Phoenix - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης, το cast και ...η πιθανή κακιά στο X-Men: Dark Phoenix


    Μπορεί το Apocalypse να έχυσε τη καρδάρα με το γάλα, όμως ήταν δεδομένο ότι ένα τέτοιο στραβοπάτημα, το οποία μάλιστα δε στοίχισε και ιδιαίτερα στα ταμεία, θα μπορούσε να υπερπηδηθεί εύκολα, με τη Fox να ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στη κεντρική X-Men σειρά της.

    Το X-Men: Dark Phoenix μέχρι σήμερα ήταν μονάχα φήμες, φήμες για τον τίτλο, φήμες για το storyline που θα ακολουθήσει και την εποχή στην οποία θα λαμβάνει χώρα, φήμες για τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές του …μέχρι σήμερα, που ήρθε η ώρα οι φήμες να γίνουν πραγματικότητα.

    Η νέα ταινία λοιπόν θα μας έρθει στις 2 Νοεμβρίου 2018, θα έχει όντως ως τίτλο το Dark Phoenix και κατ’ επέκταση θα καταπιάνεται με την αντίστοιχη ιστορία της Jean Grey, ιστορία που έστω και στα πεταχτά, είχαμε δει και στο The Last Stand.

    Η μεγάλη έκπληξη εντοπίζεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, στην οποία δε θα κάτσει φυσικά ούτε ο Bryan Singer όπως είχε προανακοινώσει, ούτε ο Matthew Vaughn το όνομα του οποίου φημολογήθηκε, ούτε όμως και κάποιος “νέος” στη σειρά, με τα ηνία να περνούν στον Simon Kinberg, παραγωγό και σεναριογράφο από την εποχή του The Last Stand, που όμως εδώ θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, κάτι που φυσικά έχει τεράστιο ρίσκο.

    Όσον αφορά το cast, οι Sophie Turner, Alexandra Shipp, Tye Sheridan και Kodi Smit-McPhee φυσικά θα επιστρέψουν, αλλά μαζί τους θα επανέλθουν και οι μεγάλοι της παρέας, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy και Nicholas Hoult, η συμμετοχή των οποίων ήταν υπό αμφισβήτηση, αφού τα συμβόλαιά τους είχαν λήξει, με την πρώτη ειδικά να δείχνει και έμπρακτα την αδιαφορία της για τη σειρά, με την κάκιστη ερμηνεία της στο Apocalypse.

    Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί και η Jessica Chastain που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για το ρόλο της κακιάς αυτοκράτειρας Lilandra Neramani.

    Με τα γυρίσματα να ξεκινούν στα τέλη του μήνα, το επόμενο διάστημα σίγουρα θα έχουμε ακόμα περισσότερα νέα, και ελπίζουμε ο Kinberg να βγάλει λαγό από το καπέλο, γιατί ως σεναριογράφος δεν είναι να του έχεις και μεγάλη εμπιστοσύνη …βλέπε xXx: State of the Union, Jumper, This Means War, Fantastic Four …ναι, από τη πένα του βγήκαν αυτά τα “αριστουργήματα”!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης, το cast και ...η πιθανή κακιά στο X-Men: Dark Phoenix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top