F The Trip to Spain trailer: Καλό φαγητό, Ισπανική ύπαιθρος και Βρετανικό χιούμορ - FilmBoy The Trip to Spain trailer: Καλό φαγητό, Ισπανική ύπαιθρος και Βρετανικό χιούμορ - FilmBoy
  • Latest News

    The Trip to Spain trailer: Καλό φαγητό, Ισπανική ύπαιθρος και Βρετανικό χιούμορ


    Δεν ξέρω πόσοι έχουν ασχοληθεί με τις τελευταίες …ταξιδιάρικες ταινίες του Michael Winterbottom, εμείς πάντως στο FilmBoy μόλις αποφασίσαμε να το κάνουμε.

    Ο Βρετανός σκηνοθέτης βρήκε την ιδέα δύο σαραντάρηδων φίλων που ταξιδεύουν μόνοι σε μια χώρα για να επισκεφτούν τα καλύτερα και πιο χαρακτηριστικά εστιατόρια, εξαιρετική, τόσο ώστε να τη συνεχίσει με άλλες δύο συνέχειες.

    Έτσι, μετά το The Trip του 2010 ακολούθησε το The Trip to Italy το 2014 και τώρα, έρχεται το The Trip To Spain.
    Οι ταινίες αυτές βασίστηκαν στους πνευματώδεις διαλόγους μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών (Steve Coogan και Rob Brydon) αλλά και στις μελαγχολικές στιγμές που μοιράζονται στην ύπαιθρο της κάθε χώρας.

    Ίδιο μένει το στόρι και στην τρίτη ταινία, η οποία φυσικά εξελίσσεται στην Ισπανία, με τους δύο άνδρες να ταξιδεύουν σε διάφορες υπαίθριες τοποθεσίες, να τρώνε νόστιμο (αν και όχι πάντα) φαγητό και να κουτσομπολεύουν τους πάντες και τα πάντα.

    Η IFC Films μόλις παρουσίασε το επίσημο trailer, στο οποίο βέβαια δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις τα σχόλια – φόρο τιμής στον προσφάτως χαμένο Roger Moore.
    Το Ταξίδι στην Ισπανία βγαίνει στις αίθουσες της Βρετανίας στις 11 Αυγούστου.
    Ποιος ενδιαφέρεται;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Trip to Spain trailer: Καλό φαγητό, Ισπανική ύπαιθρος και Βρετανικό χιούμορ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top