F Αποκαλύφτηκε ο τίτλος της νέας ταινίας X-Men; - FilmBoy Αποκαλύφτηκε ο τίτλος της νέας ταινίας X-Men; - FilmBoy
  • Latest News

    Αποκαλύφτηκε ο τίτλος της νέας ταινίας X-Men;


    Πιθανώς θα θυμάστε ότι πριν καν βγει στις αίθουσες το X-Men: Days of Future Past, η Fox είχε ήδη ανακοινώσει την επόμενη ταινία της σειράς. 
    Στη περίπτωση του X-Men: Apocalypse όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική, με τη ταινία να αποδεικνύεται κάκιστη και την εμπορική της πορεία να είναι δικαιολογημένα υποτονική. 

    Έτσι, οχτώ περίπου μήνες αργότερα και τα στοιχεία για το επόμενο βήμα ήταν πολύ λίγα και αόριστα.
    Τα λίγα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι ο Bryan Singer θα αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το franchise, αφήνοντας όμως και πάλι ανοιχτή τη πόρτα επιστροφής. 

    Επίσης, σύμφωνα με δηλώσεις του παραγωγού Simon Kinberg, η ταινία θα λαμβάνει χώρα στα 90's, θα έχει το ρόλο soft reboot (...μα αυτό δεν έκανε και το Days of Future Past;), αναλαμβάνοντας να μας διηγηθεί και πάλι την The Dark Phoenix Saga, την οποία είδαμε ήδη στη πρώτη τριλογία, καθώς και ότι θα υπάρχουν συσχετισμοί με το επερχόμενο Logan αλλά και το Gambit, το οποίο είναι ακόμα βουτηγμένο στο development hell

    Τέλος, όσον αφορά το cast, παρότι ο παραγωγός είναι αισιόδοξος ότι οι James McAvoy, Michael Fassbender και Jennifer Lawrence θα επιστρέψουν, οι ηθοποιοί, ειδικά οι δύο τελευταίοι, μοιάζουν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στη πιθανότητα.

    Σήμερα λοιπόν, προστέθηκε - έστω και ανεπίσημα - στο παζλ της νέας ταινίας ακόμα ένα κομμάτι, δύο για να είμαστε συγκεκριμένοι. 
    Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη ιστοσελίδα Production Weekly, η νέα ταινία θα έχει τίτλο X-Men: Supernova και θα ξεκινήσει γυρίσματα το φετινό Μάιο, μόλις ένα μηνά μετά το spin-off The New Mutants.

    Η τόσο κοντινή ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, προκαλεί υποψίες σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης, ειδικά λόγω του γεγονότος ότι το Supernova είχε φημολογηθεί ως working title του New Mutants, όμως κανείς δε ξέρει τι μαγειρεύεται στα χαρακώματα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αποκαλύφτηκε ο τίτλος της νέας ταινίας X-Men; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top