F Atomic Blonde trailer: Η εξοργιστικά όμορφη Charlize Theron την είδε…John Wick και τα σπάει! - FilmBoy Atomic Blonde trailer: Η εξοργιστικά όμορφη Charlize Theron την είδε…John Wick και τα σπάει! - FilmBoy
  • Latest News

    Atomic Blonde trailer: Η εξοργιστικά όμορφη Charlize Theron την είδε…John Wick και τα σπάει!


    Παρότι έχει πολλάκις δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο είδος, μάλλον δύσκολα κάποιος θα χαρακτήριζε τη Charlize Theron ως action star, αφού με εξαίρεση το ανεκδιήγητο Æon Flux, στις εν λόγω ταινίες, συνήθως κρατούσε ρόλους χωρίς ιδιαίτερα απαιτητικές σκηνές δράσης.

    Έχοντας πατήσει τα δεύτερα -άντα, η εξωπραγματικά όμορφη ηθοποιός είπε να το παίξει …John Wick και η αναφορά σε αυτόν τον χαρακτήρα δεν γίνεται τυχαία, αφού σκηνοθέτης της νέας της ταινίας Atomic Blonde είναι ο David Leitch.

    Βασισμένη στο graphic novel The Coldest City των Antony Johnston και Sam Hart, η ταινία μας ταξιδεύει στο κοντινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο Βερολίνο του 1989, στην αυγή της πτώσης του Τείχους. 
    Η Lorraine Broughton είναι μια top πράκτορας της MI-6, η οποία στέλνεται στη πόλη για να διαλύσει ένα κύκλωμα κατασκόπων που δολοφόνησε έναν μυστικό πράκτορα, για άγνωστους λόγους. 

    Για σύμμαχό της έχει τον τοποθετημένο στο Βερολίνο, πράκτορα David Percival, με τον οποίον θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να εμποδίσουν την κατάρρευση της ευαίσθητης ειρήνης στη Δύση.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Kurt Johnstad (300: Rise of an Empire), ενώ όπως προανέφερα, ο David Leitch του πρώτου John Wick βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη, κάτι που φαίνεται από τη πρώτη …κλωτσιά, με τις κινήσεις και τη χορογραφημένη δράση της ταινίας να είναι επικίνδυνα παρόμοιες με εκείνες του Keanu Reeves.

    Συμπρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Sofia Boutella, Bill Skarsgård, John Goodman και Toby Jones.
    Το Atomic Blonde θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερική στα τέλη Ιουλίου, με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα διανομής στην Ελλάδα να μην έχει ανακοινώσει πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα, αλλά λογικά, η πιθανότητες να το δούμε πριν τα τέλη Αυγούστου, είναι μάλλον μικρές.

    Δείτε τα δύο πρώτα trailers που κυκλοφόρησαν πριν κάποιο διάστημα (αλλά μας ξέφυγαν λόγω φεστιβάλ), μαζί με το πρώτο αλλά εντυπωσιακότατο film clip που η Universal έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Atomic Blonde trailer: Η εξοργιστικά όμορφη Charlize Theron την είδε…John Wick και τα σπάει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top