F Μαχαίρι στο 24: Legacy ...Αναζητούνται τρόποι δεύτερης ανάστασης! - FilmBoy Μαχαίρι στο 24: Legacy ...Αναζητούνται τρόποι δεύτερης ανάστασης! - FilmBoy
  • Latest News

    Μαχαίρι στο 24: Legacy ...Αναζητούνται τρόποι δεύτερης ανάστασης!


    Όταν 17μιση εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίζονται για να δουν το revival μιας “λέμε-τώρα” ιστορικής τηλεοπτικής σειράς όπως το 24, στο δεύτερο επεισόδιο ο αριθμός τους πέφτει στους 6,2 εκατομμύρια και μέχρι το φινάλε της σεζόν έχουν μείνει μονάχα 3,4 εκατομμύρια, κάτι πήγε πολύ-πολύ στραβά.

    Το 24: Legacy προσπάθησε να αναβιώσει τη γνωστή σειρά, χωρίς όμως τον Kiefer Sutherland στις τάξεις του, με τον νέο πρωταγωνιστή Corey Hawkins να μη καταφέρνει να ...γεμίσει τα παπούτσια του προκατόχου του.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χτες το Fox να ανακοινώσει το κόψιμο της σειράς αλλά όχι και τον οριστικό θάνατο του franchise, ψάχνοντας ήδη ένα νέο τρόπο για να επιστρέψει. 
    Θα είναι ένας νέος ήρωας, θα προσπαθήσουν ίσως να πείσουν τον Sutherland να επιστρέψει, ίσως να είναι ένα reboot…κανείς δε ξέρει, όμως το κανάλι δε φαίνεται διατεθειμένο να το αφήσει να πεθάνει. 
    Μήπως όμως θα έπρεπε…;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μαχαίρι στο 24: Legacy ...Αναζητούνται τρόποι δεύτερης ανάστασης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top