F Ο Nat Wolff στη νέα ταινία του δημιουργού του Trollhunter. - FilmBoy Ο Nat Wolff στη νέα ταινία του δημιουργού του Trollhunter. - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Nat Wolff στη νέα ταινία του δημιουργού του Trollhunter.


    Η επιτυχία της πρωτότυπης found-footage νορβηγικής ταινίας TrollHunter του 2010 φάνταζε το τέλειο εισιτήριο προς το μαγικό κόσμο του Hollywood, για το δημιουργό της André Øvredal, και παρότι κάτι τέτοιο φάνηκε να συμβαίνει αρχικά, τελικά χρειάστηκαν να περάσουν 6 χρόνια για να “εξαργυρωθεί”.

    Το πρόσφατο θρίλερ μυστηρίου The Autopsy of Jane Doe (που παρεμπιπτόντως ακόμα περιμένουμε να δούμε επίσημα στην Ελλάδα) πήρε πολύ καλές κριτικές, και αυτή τη φορά ο δρόμος μοιάζει πιο βατός, με τον Øvredal να ετοιμάζει την επόμενή του ταινία.

    Αυτή θα έχει τίτλο Mortal, θα είναι μια πρωτότυπη coming-of-age περιπέτεια φαντασίας, με πρωταγωνιστή ένα νεαρό άνδρα που ανακαλύπτει ότι κατέχει δυνάμεις Θεών της Νορβηγικής μυθολογίας.
    Όπως έγινε γνωστό, ο πρωταγωνιστικός ρόλος κατέληξε στον ταλαντούχο Nat Wolff (που τον περιμένουμε στο Death Note του Netflix).

    Οι παραγωγοί John Einar Hagen και Brian Kavanaugh-Jones δεν έχασαν χρόνο και σχολίασαν: 
    “Ο Nat Wolff είναι ένας ταλαντούχος νέος ηθοποιός που έχει επιδείξει τεράστια γκάμα στους μέχρι τώρα ρόλους του, με το Mortal να είναι το τέλειο όχημα για να παρουσιάσει τις ικανότητές του. 
    Ο Andre είναι ένας οραματιστής σκηνοθέτης, ο οποίος έχει γράψει μια πραγματικά ελκυστική, επική ιστορία που εκμεταλλεύεται τα εκπληκτικά τοπία της Νορβηγίας και δε βλέπουμε την ώρα να τον δούμε σε δράση στο γύρισμα.”

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Nat Wolff στη νέα ταινία του δημιουργού του Trollhunter. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top