F Game of Thrones - season 7 trailer: Λάβετε θέσεις, ο Μεγάλος Πόλεμος αρχίζει! - FilmBoy Game of Thrones - season 7 trailer: Λάβετε θέσεις, ο Μεγάλος Πόλεμος αρχίζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Game of Thrones - season 7 trailer: Λάβετε θέσεις, ο Μεγάλος Πόλεμος αρχίζει!


    Ελπίζοντας να μη με λιθοβολήσετε, θα πρέπει να δηλώσω ότι ποτέ δεν υπήρξα φανατικός οπαδός του Game of Thrones
    Για να πω την αλήθεια, λίγο έλειψε να το παρατήσω εκεί γύρω στη 2η-3η σεζόν. 
    Τελικά το συνέχισα, όμως έπρεπε η σειρά να φτάσει στον 5ο-6ο κύκλο της για να με κερδίσει πραγματικά, με την επερχόμενη 7η σεζόν να είναι η πρώτη που ειλικρινά περιμένω με ανυπομονησία.

    Σε αυτό συνέβαλε σίγουρα και η ανακοίνωση ότι η σειρά φτάνει και επίσημα στο τέλος της, και δε θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε εσαεί τα πιόνια του George R. R. Martin απλά να μετακινούνται από πόλη σε πόλη, με την ώρα της μεγάλης μάχης για το στέμμα του Westeros να πλησιάζει.

    Ο 7ος και προτελευταίος κύκλος θα έχει διάρκεια 7 αντί 10 επεισοδίων, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και στον 8ο και τελευταίο, με τη δράση υποχρεωτικά να ανεβάζει στροφές, αφού η ώρα των διαπραγματεύσεων (σχεδόν) τέλειωσε, και οι στρατοί έχουν πάρει πια θέσεις.

    Με τα δύο τελευταία βιβλία της σειράς να μην έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, κανείς δε ξέρει τι μας περιμένει, με την ιστορία της σειράς να είναι πρωτότυπη, γραμμένη από τους δημιουργούς της, David Benioff και D. B. Weiss, με τη συμβολή βέβαια του Martin.

    Σκηνοθέτες των νέων επεισοδίων θα είναι οι βετεράνοι Jeremy Podeswa (επ 1 & 7), Mark Mylod (επ 2 & 3), Matt Shakman (επ 4 & 5) και Alan Taylor (επ 6), με την επιστροφή του τελευταίου για ένα και μοναδικό επεισόδιο, και μάλιστα το προτελευταίο της σεζόν, να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το περιεχόμενό του.

    Όσον αφορά το cast, έναν νέο σημαντικό αλλά άγνωστο ρόλο θα έχει ο Jim Broadbent
    Επίσης έχουμε ένα recast με τον Tom Hopper (Black Sails) να αντικαθιστά τον Freddie Stroma στο ρόλο του Dickon Tarly, ο οποίος προφανώς θα έχει μεγαλύτερο screentime. 
    Τέλος cameo εμφανίσεις θα κάνουν τα μέλη του συγκροτήματος Bastille, ο Ed Sheeran, και ο Brent Hinds των Mastodon.

    Αρκετά με τα λόγια όμως…αφού το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer, το οποίο είναι, όπως αναμενόταν, εντυπωσιακότατο. 
    Πάντως, μην αρχίσετε να κρατάτε από τώρα την αναπνοή σας, γιατί η 16η του Ιουλίου αργεί ακόμα…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game of Thrones - season 7 trailer: Λάβετε θέσεις, ο Μεγάλος Πόλεμος αρχίζει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top